Ortak Çözüm İçin Bir Araya Geldik!

Derneğin kuruluş amacının müşteri memnuniyeti olduğunu vurgulayan Kurumsal Halı Yıkamacılar Dernek Başkanı Osman Keske, “Bu dernek işletmesinin kurumsal yapısını tamamen tamamlamış firmaları biraya getirerek yaşanacak olası müşteri sorunlarında ortak çözümler üretmek amacıyla kuruldu. Sektöre uzun yıllar hizmet eden değerli firmaların bir araya gelerek oluşturduğu bu yapının öncelikli odağı müşteridir” dedi.



Kalite Belgesinin Şartları Neler?

A Kalite Yeterlilik Belgesinin dernek tüzüğünde yer aldığını söyleyen Keske, “Tüzüğümüzün 23. ve 24. Maddelerine istinaden ruhsat, fiziki şartlar, teknik donanım, makine parkuru ve kurumsal yapı şartlarının hepsini eksiksiz sağlayan firmalara yapılan denetim sonucunda verilen bir belgedir. A Kalite Yeterlilik Belgesi, 5 yıl geçerliliğini koruyacaktır. Belgeyi alan işletmelerin gelişen teknoloji ve altyapıya uygunlukları ara dönemlerde denetlenmeye devam edilecektir” dedi.

Şartları Sağlayan Her Firma Başvurabilir!

Derneğin yeni üye alımlarının olacağını belirten Osman Keske, “Derneğimize üye olmak isteyen firmalar var. Şu an değerlendirme aşamasındayız. Ancak dernek olarak genişleme yani yeni üye alma kararı aldık. Kalite belgesinin sadece üyelerimize verileceği zannedilmesin. Kalite yeterlilik belgesini almak için şartları sağlayan her firma başvurabilir. Denetleme kurulunun yapacağı denetimden sonra onay alan firmalara yeterlilik belgesi verilecektir” dedi.



Müşterilere Hizmet Garantisi Veriyoruz!

Buradaki esas amaçlarının müşterinin kafasında soru işaretleri oluşturan maddelerin cevaplanmasını sağlamak olduğuna değinen Osman Keske: “Müşteriler halılarını verirken birçok soru ile karşı karşıya geliyor. Halım nerede yıkanıyor? Otomatik makinelerde mi? Fiziki şartları gerçekten yeterli mi? Biz Dernek olarak bu sorulara üyelerimiz adına cevap veriyoruz. Evet! Sizin için denetledik. Kalite yeterlilik belgesi verdik. Biz üyelerimizin sizlere vereceği hizmete kefiliz” dedi.

Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Baskı ve Yazılım Firması Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Baskı ve Yazılım Firması

Konuşmanın ardından Kurumsal Halı Yıkamacılar Dernek Başkanı Osman Keske, dernek üyeleri Swan Halı Yıkama Mustafa Emirgan’a, Piri Pak Halı Yıkama Yasin Küçük’e ve Hedef Halı Yıkama Fuat Koç’a belgelerini teslim etti.



Editör: TE Bilişim