Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Kadın Girişimci Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Kadın Girişimci

Kahvaltı Başkan Biçer'in Konuşması ile Başladı.

Kahvaltı programı TEMSİAD Başkanı Kutlu Biçer’in konuşması ile başladı. Sözlerine katılımcıları selamlayarak başlayan Biçer, “Bursa’da gerçekleşen toplantımıza iştirak ederek bizleri onurlandırdınız. Katılan herkese teşekkürlerimi sunarım” dedi.



Program akışından bahsettikten sonra sözü MARHALFED Başkanı Bahattin Ersönmez’e veren Biçer, bu buluşmanın sektöre hayırlar getirmesini diledi.

Marhalfed Başkanı Ersönmez,

Böyle bir buluşmayı organize ettikleri için TEMSİAD yönetimine teşekkürlerini ileten MARHALFED Başkanı Bahattin Ersönmez, “Bursa’mıza hoş geldiniz. Katılımlarınızdan ötürü sizlere teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Sektör temsilcileri olarak burada buluştuk. Bizlerin sorumluluğu büyük. Bizlerin sadece sözde değil, eylemde de bir arada olması gerekiyor" dedi.



Azem Kökez

Ersömez MYK Çalıştay'ından ve şartlarından bahsetti.Ersönmez’in ardından sözü PHTYD Kurucu Başkanı Azem Kökez aldı. MYK Toplantısından bahsetti.



İŞHAYFED Başkanı Yakup Osmanşahin

Kökez’in ardından İŞHAYFED Başkanı Yakup Osmanşahin aldı. Osmanşahin yeni kurdukları federasyon üyelerinden bahsetti.



Temsiad Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Yılmaz

Osmanşahin'in ardından söz alan Temsiad Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Yılmaz, Antalya'da kuracakları kooperatifin detaylarından bahsetti. 




TÜHAB Başkanı Recep Kına

Yılmaz ardından TÜHAB Başkanı Recep Kına söz aldı.



TÜHAB Başkanı Recep Kına

Kına'nın ardından söz alan Denizli Halı Yıkamacılar Dernek Başkanı Yalçın Orpak, Kayıtdışı ile mücadele başlığından bahsetti. 



MÜHİAD Başkanı Yusuf Çelik,

Orpak'ın ardından söz alan MÜHİAD Başkanı Yusuf Çelik, not aldığı başlıklarla ilgili konuştuktan sonra biz Ankara'dayız devlet kapılarını her gün, her saat aşındırabiliriz dedi.


 


Sakarya PHTYD Başkan Yardımcısı,

Çelik'in ardından söz alan Sakarya PHTYD Başkan Yardımcısı, Paris İklim Anlaşmasının sektöre olan etkilerinden ve Ters Ozmoz diye anılan su sisteminden bahsetti. Bu anlaşma yürürlülüğe girince sektörü sıkıntıya sokacak makinacılara da büyük sorumluluk düşüyor dedi.



GEMHAYDER Başkanı İbrahim Öz

Program GEMHAYDER Başkanı İbrahim Öz'ün Gemlik'te fiyat politikasını nasıl sağladıklarını anlatan konuşmasıyla devam etti. 



BUHTED Başkanı Ahmet Yıldırım

B2B Buluşmasının ilk oturumu BUHTED Başkanı Ahmet Yıldırım'ın konuşması ile son buldu.




Editör: TE Bilişim