Karpaks Akademi ilk eğitimini, Ankara’da ANHAYGETEDER ile iş birliği ile gerçekleştirdi.  



“Meslektaşlarımız bunun anlamını çok iyi bilir!”

Böyle bir projeyi hayata geçirdikleri için Karpaks Ailesine teşekkürlerini ileten ANHAYGETEDER Başkanı Yusuf Çelik, “Ankara Halı Yıkamacılar ve Genel Temizleyiciler Derneği adına Karpaks Akademi eğitim programını kutlayarak, başarılarının devamını diliyorum.

Karpaks Akademi’nin sektörümüzün en büyük sorunlarından birine çözüm olarak geliştirdiği bu eğitim, meslektaşlarımızın yıkamaya bile korktuğu halıların nasıl yıkanması gerektiğini ve halılarda leke alma probleminin çözülmesine yardımcı oluyor” dedi.

Eğitimin neye yaradığını değinen Çelik sözlerine söyle devam etti: “Bambu vb. halı türlerini Ankara’daki meslektaşlarımız yıkamaya korkarlardı. Lekelerini çıkaramazlardı, lekeli teslim edilirdi.

Eğitim programında müşterilerimize lekeli teslim ettiğimiz halıları, müşterilerimizden getirdik ve orda yapılan leke uygulamasıyla lekeler alındı. Tertemiz bir şekilde müşterilere teslim edildi. Bunun Anlamını meslektaşlarımız çok iyi bilir”

Eğitimin bir hafta ardından yaptıkları ziyaretlerin sonucunun olumlu olduğunu söyleyen Çelik, “Meslektaşlarımızın artık korkarak aldıkları halılardan lekeleri çıkardıklarına şahit olduk. Düşük fiyata yıkama yapmadıklarını ve özgüvenli bir şekilde her türlü bilgiyi açıkça verdiklerini gözlemledik. Bu sonuca gelmemizi sağladıkları için Karpaks Akademi ailesine teşekkür ederiz” dedi.



Mutlu ve Gururluyuz!

Bu yoğun programda canla başla çalışıp seyahat eden başta Ali ustamız olmak üzere ekip arkadaşlarımıza personelimize ve bayilerimize sonsuz teşekkür ediyorum.

Ayrıca çıktığımız bu yolda bizden desteklerini ve iş birliklerini esirgemeyen, her biri sektöre hizmeti şiar edinmiş ve sektör adına önemli kıymete sahip MÜHİAD, TÜHAB ve PHTYD yönetici ve yetkililerine teşekkürü bir borç bilirim” dedi.



Eğitim Tarihleri ve İçeriği

İlki Ankara’da gerçekleşen “Bambu Halı Yıkama ve Leke Sökme” eğitimin diğer tarihleri şöyle:

  • 23 Mart Denizli
  • 25 Mart İzmir
  • 1 Nisan Antalya

Eğitim içerikleri ise şöyle:

  • Bambu, viskon, floşlu, ipekli nepal, ipek ve benzeri doğal iplik halıların lekelerinin alınması, uygun şekilde yıkanması, durulaması ve paketlenmesi konularında ileri düzey tekniklerin ve ürünlerin kullanımının tanıtımı,

  • Bu tip özel halılarda uygulanması gereken fiyat politikası, ekstra leke çıkarma ücretinin hangi koşullarda talep edilebileceği,

  • Halı yıkamacıların bu tip halıları nasıl tanıyacağı, halı cinsinin tespiti, standart halılara göre farkları.

Ekip başkanı olan Ali Ünlü’ye eğitimlerde, Karpaks Akademi eğitmenleri de eşlik etmektedir.

Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Kadın Girişimci Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Kadın Girişimci

Editör: TE Bilişim