BAŞARIR AK PARTİ İSTANBUL 3. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

uğur avni başarır millet vekili aday adayıUğur Avni Başarır, 24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için Ak Parti  İstanbul 3.Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. 
Genç yaşlarda olmasına rağmen 12 yıllık bir siyasi geçmişle direklere pankart asmasıyla başlayan ve siyasi teşkilatlarda kademe kademe görev yaptığı, siyaset akademisini dereceyle bitirerek, taçlandırdığı siyasi yaşantısı ve sivil toplum kuruluşlarında başkanlıklar yapan Başarır, “7 yıl gençlik derneklerindeki yöneticiliklerim ile 5 yıllık Sektörel Dernek Başkanlığı,  Federasyon Başkanlığı ve Konfederasyon Başkanlıkları görevlerinde bulunmamım ve aynı zamanda Türk Tarımı ve Çiftçileri Kalkındırma Platformu Başkanlığı ve son olarak da tüm Türkiye’de etkisi olan Zeytin Dalı Platform Başkanlıkları görevlerini yürütmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum.  Bu görevleri yürütürken elde edindiğim tecrübe, bilgi ve birikimim yanısıra, tahsilim ve tüm dostlarının güveni ve desteği sayesinde böylesine mukkades göreve talip olduğumu beyan ediyorum” dedi.
Taktir Yöneticilerimizin!

uğur avni başarırBaşarır Ak Parti İstanbul 3. Bölge Millet Vekili Aday Adayı Uğur Avni Başarır, “7 yıl boyunca 51 farklı dernek,  4 federasyon, 1 konfederasyon, 2  platform kuruluşunda imzası olan bir kardeşiniz olarak Türkiye’nin her ilinde elimizden geldiğince var olmaya mücadele ettik ve kıymetli dava arkadaşlarımızla,  Meslektaşlarımızla birlikte hareket ederek karınca misali çalıştık. Bu çalışmaların neticesinde yapılan istişareler ve alınan icazetlerle bu yola çıkmış bulunuyoruz. Bizler elimizden geleni  yapmaya çalışacağız taktir partimizin kıymetli  yöneticilerinindir. Sonuç ne olursa olsun mücadele etmeye devam edeceğimizi ihlas ve samimiyetimizi bozmadan üzerimize düşen her görevi layıkıyla yapacağımızı belirtir siz dostlarımızdan desteklerinizi  bekleriz.” dedi

Ödül Töreni Ertelendi! Ödül Töreni Ertelendi!

Editör: TE Bilişim