Merhabalar

Öncelikle odamızın üyeleri, Halı yıkamacılar, tedarikçiler ve sektörümüzün emekçileri hepinize ayrı, ayrı selamlıyorum.

Bundan böyle bizde, Odamız adına; sizlere öncelikle odamız başta olmak üzere sektörün her kesimi ile ilgili konularda, bu köşemizden Başta ben Nihat Kulaoğlu olmak üzere görevlendireceğim oda yönetim kurulu üyelerince yazılan yazılarla sizlere ulaşmaya çalışacağız.

Bilindiği üzere 13.03.2022 tarihinde yapılan olağan genel kurulumuzda yapılan seçime katılan tüm üyelerin Oybirliği ile listemiz seçimleri kazanmıştır. Her kese özellikle teşekkür ederiz.

Yönetim kurulumuz seçimin ardından mazbatasını alarak 21.03.2022 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısını yaparak görev bölümü yapılmıştır.

Bundan önceki yıllarda olduğu gibi, bundan sonrada yine, yeniden aynı şevk ve heyecan ile hizmet etmeye devam edeceğiz.

 Toplantı ya Davet  

Gelelim 2. Konumuza son günlerin en çok konuşulan konusu Fiyat Listesi.

2022 Yılı Fiyat Listesini Yönetim Kurulumuzda görüşürken bazı üyelerimizin önerisi doğrultusunda biz, belirlemek yerine aldığımız karar ile tüm halı yıkamacı arkadaşlarımızı yakından ilgilendiren böylesine önemli bir konuda görüş ve önerilerini de dikkate alarak hep birlikte bir araya gelmenin gücünü de kullanarak daha sağlıklı uygulanabilir bir fiyat listesi belirlemek istiyoruz.

Sizleri 28.03.2022 Pazartesi günü Saat 15.00 ila 17.00 arasında Bakırköy Osmaniye Birlik Binamızda buluşmak üzere tüm esnaf arkadaşlara çağrıda bulunuyorum.

Bu toplantıya katılarak sizlerde elinizi taşın altına koyun.

Kendi geleceğinizi kendiniz belirleyin.

Saygılarımla.

Nihat Kulaoğlu / İstemo Başkanı