“Çalışan Firmaları Emniyete Bildiriyoruz!”

Şu an da izin alıp çalışan firmaların suç işlediğini söyleyen İSTEMO Başkanı Nihat Kulaoğlu, “Sayın Valimizle dün gerçekleştirdiğimiz toplantıda izin alıp çalışan firmaların izin belgeleri gösterdim. Kaymakamlıkların böyle bir izin yetkisi olmadığını, izin veren Kaymakamlıklara hukuki süreç başlatacaklarını söyledi. Bu süreçte Pendik Kaymakamına soruşturma açıldı. Süreç artık hukuki olarak işliyor” dedi.

Ödül Töreni Yer Değişikliği! Ödül Töreni Yer Değişikliği!

Tespit edilen firmaları emniyete bildirdiklerini söyleyen Kulaoğlu, “Kağıthane’de Kaymakamlık’tan izin alıp çalışan iki firma hakkında şikayette bulunduk. Bunun üzerine emniyet birimleri gitti ve firmanın izin belgesinin geçersiz olduğunu bildirerek, çalışmalarını durdurdu” dedi.

"Çalışan Firmaları Şikayet Edin!"

Tespit ettikleri firmalar hakkında yasal işlem başlattıklarını söyleyen Kulaoğlu, "Meslektaşlarımdan tespit ettikleri halı yıkamacıları 155 hattına ya da Oda Temsilcilerine bildirmelerini rica ediyorum" dedi. 

Adana Valiliğinin verdiği izin örneği ile beraber Pazartesi günü yeni bir ziyaret gerçekleştireceklerini ileten Kulaoğlu, “Sürecin yakından takipçisiyim. Eğer Pazartesi günü bu izin örneği ile İstanbul genelinde bir çalışma izni alabilirsek konuyla alakalı duyuruyu yine buradan yapacağım” dedi.

“Pendik’te Bir Dernek Çalışma İzni Veriyor”

Kulaoğlu, “Pendik’te kurulmuş bir Halı Yıkama Derneği 300 TL üye kaydı ve 35 TL aidat parası karşılığında çalışma izni veriyor. Buna inanan meslektaşlarımız var. Derneğin izin verdiği nerede görülmüş?” dedi. 

Editör: TE Bilişim