Sakarya Halı Yıkamacılar Dernek Başkanı Ramazan Mengü, TV 264'te canlı yayınlanan Gazeteciler Soruyor programına telefonla bağlandı.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'a bir süredir ulaşmaya çalıştıklarnı bir türlü ulaşamadıklarını en sonunda, Özel kaleme taleplerini içeren bir dosya bıraktıklarını kaydeden Mengü, " Biz yasaklarda açık değiliz. Temizlik sektörü olmamıza rağmen sokağa çıkamıyor ve çalışamıyoruz. Bugün Sakarya da en az 2.000 kişi çalışıyor bu sektörde. Hala kimseye sesimizi duyuramıyoruz. Sakarya Valimize bir dosya ulaştırdık ancak bir sonuç alamadık. Valiliğin özel kalemine ulaştık. Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turhan Salihoğlu vasıtası ile dosyamızı ulaştırdık. Ancak sonuç yok" dedi.

2023 Ödülleri Sahiplerini Buldu! 2023 Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Mengü ayrıca şunları kaydetti: "Maske- mesafe- temizlik diyorlar ancak biz temizlik sektörünün sesini duymuyorlar. Bir evde virüs oldu önce o evi temizlemek lazım. Biz virüs temizleme ile mücadele ederken önümüz kesiliyor. Biz şu an dükkanlarımızı kapattık bekliyoruz 43 maddelik genelgede halı yıkama yok. Neden yok bunu anlamıyorum."

Editör: TE Bilişim