Esnaf destek paketinde yok sayılmamız ile ilgili sorumuzu cevaplayan Marmara Halı Temizlemeciler federasyonu (Marhalfed) Başkanı Bahattin Ersönmez;

“Biz sektör temsilcilerinin, üzerinde durması ve hassasiyetle çalışılması gereken bir ödev bu!

Meslektaşlarımızın beklentilerine çözüm bulmak için, vakit kaybetmeden harekete geçmemiz gerekiyor.

Biz bu kısıtlama ve kapanma sürecinde elimizden geldiğince ilgili makamlara gerekli talep dilekçelerini gönderdiğimizi ve ulaştırdığımızı düşünüyorum.

Fakat, gönderilen ve elden bizzat ulaştırılan talep yazılarımızın, yaşanan bu yoğun süreç içerisinde talep, yazı ve dilekçelerimiz ilgili birimlere ve ilgililere ulaşmamış olabilir.

Ulaşanların ise bu yoğunluk içerisinde gözden kaçmış olabileceği, değerlendirme sırasında arka sıralarda kaldığı, bırakıldığı ya da değerlendirme sonucunda önemli olarak düşünülmediğinden hareketle, sonuç alınamaması bizleri karamsarlığa sürüklememelidir.

Yılgınlığa düşmeden aynı azim ve şevk ile mücadelemize kaldığımız yerden devam etmeliyiz.

Devam ederken de sözümüze değer verilmesi dikkate alınabilmemiz için Türkiye geneli kayıtlı işyeri sayımızı ve SSK lı çalışan sayımızı da artırmalıyız.

Bizim Marhalfed olarak; İlgili makamlara, fiziki ziyaret ve taleplerimizi şifaen de iletebilmek için en kısa sürede randevu alabilmek için çalışmalarımız devam etmektedir.

Bu krizi fırsata çevirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz.” dedi

2023 Ödülleri Sahiplerini Buldu! 2023 Ödülleri Sahiplerini Buldu!
Editör: TE Bilişim