VEFAT | BAŞSAĞLIĞI VEFAT | BAŞSAĞLIĞI
Denizli Halı Yıkamacılar Derneği, 17-19 Mart arasında Spa Hotel Collossae Thermal Pamukkale’de sektörel bir etkinlik gerçekleştireceğine dair haberimizi daha öncesinde paylaşmıştık.
Haberi okumak için tıklayabilirsiniz.
Kahramanmaraş’ta gerçekleşen deprem sonrası programın iptal edilip edilmeyeceği netleşmemişti.
Denizli Halı Yıkamacılar Derneği Yalçın Orpak programın iptal edilmediğini ancak yaşanan felaket sonrasında program içeriğinde bazı değişiklikler yapıldığını ifade eden yazılı bir metin paylaştı.
IMG_1954
Metnin tamamı şöyle:
“Değerli Dostlarım, Malumunuzca Ülkemizde oluşan olağanüstü felaketten ötürü hepimiz derin üzüntü içerisindeyiz. Türkiye geneli gerek meslektaşlar olarak gerekse halkımız olarak herkes elinden geldiğince maddi, manevi katkıda bulundu.
Bizler Meslektaşlarımız olarak ne kadar büyük bir Aile olduğumuzu bu Felakette görmüş olduk. Sağ olsun Türkiye’nin dört bir yanından adeta yarışırcasına yardım desteği oldu. Rabbim herkesten razı olsun. Rabbim böyle acıları bir daha kimseye yaşatmasın inşallah.
tsr00252638049704335368336
17/19 Mart tarihinde yapılacak olan Organizasyonumuzda herhangi bir değişiklik olmadan devam edeceğiz.
Sadece içerikte 1-2 değişiklik yapmış bulunmaktayız. Ülke gündemimizde yer alan malum durum için Toplantımızdan çıkacak ortak kararlar ile gerek meslektaşlarımıza, gerekse Depremzede Kardeşlerimizle ilgili çalışma yapıp faaliyete geçme planındayız. birlik, beraberliğe daha çok ihtiyacımız olan bu dönemde hep beraber hareket edip yaralarımızı daha kısa sürede çözebilmeliyiz.
s-şeklinde-açık-renkli
Programımıza katılmak isteyen tedarikçi Dostlarımız Bizimle irtibata geçebilirler.
Taraf gözetmeksizin bütün Tedarikçi Dostlarımızla eşit mesafede durarak davetimizi yapmıştık.
Katılmak isteyen Kıymetli Tedarikçi Dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Bizler bu Toplantı Projemize başlarken 81 Vilayetimizi davet edeceğimizi belirtmiştik.
Fakat maalesef bu üzücü durum Hepimizi perişan etti.
Yanan Canlar Hepimizin Yüreklerini yaktı.
Türkiye geneli Meslektaşlarımızı Programımıza davet ediyoruz.
Yaralarımıza ufakta olsa merhem olabilmek için Denizli’de çatımızın altında sizleri ağırlamaktan mutluluk ve onur duyacağız.”

Editör: Halı Haber