Sanatçı, sevilen şarkısını Royal Halı markası için uyarladı.

"Gel de sevme" şarkısı "Gel de serme" şeklinde uyarlandı

Sanatçının “Gel de Sevme” adlı parçası, Royal markasının yeni reklam filmine “Gel de Serme” şekliyle uyarlandı.



İlk kez bir markanın reklam yüzü olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Ebru Yaşar, şunları söyledi:

“Gerçekten büyük ve öncü bir markanın kampanyasında görev almaktan son derece mutluyum. 1 Mart’tan itibaren şarkımı hayranlarım için “Gel de Serme” sözleriyle seslendireceğim. Çok keyifli bir işbirliği oldu. Şarkım ve ben marka ile âdeta bütünleştik. Royal Halı’nın, renkleri ve dokularıyla doğadan esinlenerek hazırladığı modelleriyle aramda güçlü bir bağ oluştu. “Gel de Sevme” adlı parçamı yeni haliyle seslendirmekten büyük keyif aldım. Umarım hayranlarım da benimle aynı duyguları paylaşırlar. Çünkü şarkımın yeni halinin çok beğenileceğinden ve dillere düşeceğinden eminim.”



Royal Halı'dan 3 Milyon Metrekare Halı Satışı Hedefi

Toplantıda konuşan Royal Halı Genel Müdürü Tansel Tula, yaklaşık 2 yıldır tüm dünyada etkisini sürdüren pandeminin halıcılık sektörünü olumlu etkilediğini belirterek, “Evlerinde daha çok zaman geçirmek zorunda kalan insanlar halılarını yenileme ihtiyacı hissettiler. Bu da imalat, satış ve ihracat rakamlarımıza olumlu yansıdı. Biz de 2022 yılı hedeflerimizi daha da yükselttik. Bu yıl ciromuzu yüzde 40 artırmak istiyoruz” dedi.



Geçen yıl 2 milyon metrekare halı sattıklarını ve e-ticarette yaptıkları atılım sayesinde ciroya yaklaşık 2.4 milyon TL’lik ekstra katkı sağladıklarını vurgulayan Tula, şunları söyledi:

“2022 yılı için hedeflediğimiz üretim rakamları beklentilerimizin üstünde seyrediyor. Yılın geri kalanında ise bu yukarı doğru ivmenin devam edeceğini düşünüyoruz. Geçen yıl 2 milyon metrekare halı ve 16.5 bin ton iplik satışı gerçekleşti. Halı satışımızı yüzde 50 artışla 3 milyon metrekareye, iplik satışımızı ise 18 bin tona çıkarmak istiyoruz.”



30’a Yakın Ülkeye İhracat

Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere, ABD, Çin, Fas, Türkmenistan, Romanya, Ukrayna gibi dünyanın farklı noktalarındaki 30’a yakın ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Tula, sözlerini şöyle sürdürdü:

Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Kadın Girişimci Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Kadın Girişimci

“Bu sayıyı daha da artırmaya çalışıyoruz. Geçen yıl bütçe hedeflerimizi %91 ortalama oranla tutturduk. Bu yıl da şirketimizin toplam satışlarını en az %40 büyütmeyi hedefliyoruz. İnovasyon çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Halı konusunda uzmanlaşmış, deneyimli, Ar-Ge ve tasarım ekibimiz ile her yıl gerek yurtiçi gerekse yurt dışındaki mobilya ve ev dekorasyon modası yönelimlerinin nabzını tutarak model yelpazesini şekillendiriyoruz.”


Reklamı izlemek için tıklayınız. 



Editör: TE Bilişim