Öncelikli amacının eğitim olduğunu vurgulayan Ersoy Bakır, “ Halı Yıkama sektöründe var olan taraflı, tarafsız tüm dernekleri bir araya getirmeyi hedefledik. Derdimiz Eğitim. Yün Halı Yıkama, Yün Halıdan renk ayırma, İpek Halı Yıkama ve son zamanlarda başımızın belası olan Bambu Halı Yıkama eğitimi verilecek. Eğitimler bir yana etkinliğimiz tatil tadında geçecek.

Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Baskı ve Yazılım Firması Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Baskı ve Yazılım Firması

“Tedarikçi firma tanıtımı olmayacak!”

Etkinliğimizin bağımsızlığını korumak adına özellikle otel içinde tedarikçi firmaların numuneleri, stantları olmayacak. Tabii ki etkinliğimize katılacaklar ama halı yıkamacı olarak” dedi.

Sahnede Yün Halı Bozup, Düzelteceğiz!

Eğitimlerin uygulamalı olacağına değinen Bakır: “Eğitimcilerimiz, Recep Kına, Mevlüt Göksay ve

Mehmet Dölek tamir ve bakım konusunda sektöre uzun yıllardır emek veriyorlar.

Sahnede bir sıkma makinası konumlanmış olacak yün halı bozup daha sonra onu düzelteceğiz.” dedi.

Rezervasyon İçin:

Organizasyon konumu ve detayları hakkında bilgi veren Bakır, “Etkinliğimiz, Alanya’nın lüks otellerinden 5 Yıldızlı Doğanay Otelde gerçekleşecektir. Otel, Alanya, Gazipaşa Hava Limanına 25 km, Antalya Hava Limanına 130 km, otobüsle gelenler içinde Alanya Otogarına 2 km’dir. Otelimiz her şey dâhil konseptinde olup gün boyu yiyecek ve içecekler sınırsızdır. 12-15 Mart tarihleri arasında, 12 Mart Perşembe 14:00 giriş, 15 Mart Pazar 14:00 da çıkış olmak üzere 3 gece 4 gün sürecektir. Organizasyonumuz kişi başı geceliği 150 TL olup 0 - 12 yaş 2 çocuk ücretsizdir. Eğer sezon öncesi hem tatil hem eğitim ve Türkiye geneli diğer halı yıkamacı meslektaşlarıyla buluşmak isteyenler rezervasyonlarını yaptırmalı.

Rezervasyon için WhatsApp'tan isim soy isim, kişi sayısı, firma ismi ve şehir ismini 05300774212 numaralı hatta yazınız. Biz size geri dönüş yaparız. Organizasyona aileleriyle beraber katılabilirler.” dedi.

Editör: TE Bilişim