Akşam saatlerinde Elazığ'da iki grup arasında meydana gelen tartışmada silahlar çekildi. Çıkan arbede de 1 kişi hayatını kaybederken 6 kişi yaralandı. Olay, merkeze bağlı Akçakiraz beldesi 149. Sokak'ta bulunan bir halı yıkamacı önünde meydana geldi.

Akşam saatleride meydana gelen ve özel hareket polislerinin müdahale ettiği silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 6 kişi yaralandı.

Silah , taş ve sopaların kullanıldığı kavga akşam saatlerinde bir halı yıkama işletmensinin önünde meydana geldi. İşletme önünde karşılaşan iki grup arasında bir tartışma çıktı.Tartışma büyüyünce taraflar arasında arbede çıktı ve silahlar çekildi. Taş ve sopalarında kullandığı kavgada 2 kişi ağır olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

Kavgayı gören diğer vatandaşların ihbar etmesiyle birlikte olay yerine özel hareket polisleri dahil olmak üzere bir çok güvenlik ekibi yönlendirildi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında 6 kişiyi ambulanslar ile hastaneye kaldırdı.
Kavgadan ağır yaralı olarak kurtulan ve hastaneye kaldırılan Zeki Balcı  isimli vatandaş hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisi ise hastanelerde devam ediyor.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, kavgaya karıştığı tespit edilen kişiler göz altına alınarak sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

İSHAYDER’den Deprem Bölgesine İftar Bağışı! İSHAYDER’den Deprem Bölgesine İftar Bağışı!

Öte yandan ekipler bölgede ve hastanede güvenlik önlemleri aldı.

Editör: TE Bilişim