Görüşmenin samimi bir ortamda gerçekleştirildiğini dile getiren MARHALFED Başkanı Bahattin Ersönmez’e; BUHTED Başkanı Ahmet Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Salgar ve GEMHAYDER Başkanı İbrahim Öz eşlik etti. 

Yapılan görüşmede sektörün güncel beklentilerini ve sorunlarını konuştuklarını dile getiren Ersönmez, Yapılan görüşmede tüm sorunlarımızı iletmeye gayret ettik.

Sayın, Bakanımız sektörümüzü yakından tanıdığını ve sorunlara vakıf olduğunu dile getirdi.

Pandemi dolayısıyla iletişimde aksamalar olduğunu, önümüzdeki dönemde sorunlarınızın ilgili kurumlara iletilmesi ve sonuçlandırılması süreçlerinin takipçisi olacağını belirtti. 

Yapılan görüşmede sorunları ana başlıklar halinde ilettiklerini dile getiren Ersönmez,

Çevre Şehircilik Bakanlığına Önemli Ziyaret! Çevre Şehircilik Bakanlığına Önemli Ziyaret!

“Meslek kriterlerimizin tescillenmesi, Ruhsatlandırmalarda Ustalık Belgesi talep edilmesi, Kayıtdışı işletmelerin denetlenmesi, Mali destek ve teşviklere sektörümüzün ( 96-01-02) Nace koduyla dahil edilmesi ve olası bir kısıtlamada çalışma serbestliği tanınması hususlarını ana başlıklar halinde sunduk.

Sayın, Bakanımız tüm bu sorunların yazılı bir rapor olarak iletilmesini bizlerden talep etti. 

Bizlerde sürecin takipçisi olacağız. Üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğiz” dedi. 

Verimli bir görüşme geçirdiklerini söyleyen Ersönmez, Görüşmemizin sonunda Sayın Bakanımız kendisine her zaman ulaşabileceğimizi söyledikten sonra dernek başkanlarımıza ve meslektaşlarımıza selam ve sevgilerini iletti

Bizde kendisine teşekkürlerimizi sunarak, çalışmalarında başarılar diledik” dedi

Editör: TE Bilişim