PHTYD Kurucu Başkanı Azem Kökez, dernek üyelerinin bulunduğu what’s app grubuna fidan bağışı için çağrıda bulundu.



Dernek adına bir hatıra ormanı oluşturmayı teklif eden Azem Kökez, “Değerli meslektaşlarım, malumunuz ülkemizin değişik bölgelerinden yangın felaketi yaşıyoruz. Her bölgedeki hasar farklı olsa da özellikle Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yangının boyutu daha büyük olduğundan şahsımın organize edeceği bağışlarla gelecek nesillere örnek olması adına Manavgat’ta Hatıra Ormanımız olması için çalışalım” dedi.

Ödül Töreni Yer Değişikliği! Ödül Töreni Yer Değişikliği!


PHTYD Yönetim Kurulunun gerekli koordinasyonu sağlayacağını belirten Kökez, “Üyelerimize kaçar fidan düştüğüne dair bilgilendirmeyi sizlere ilerleyen zamanlarda yapacağız. Sizlerin de üzerinize düşen bağışı yapacağınızdan şüphem yok” dedi.

Mesajın ardından PHTYD üyelerinden Kökez’e destek geldi.

PHTYD 5. Dönem Başkanı Kadir Özkarakaşoğlu, projeye olan desteğini şu sözlerle dile getirdi: “Sevgili başkanım, doğru ve hayırlı olan her işe destek olacağımı bildirir; maddi ve manevi ne gerekiyorsa her zaman hazır olduğumu ve bir telefonun yeterli olacağını bilmeni isterim”.



Kökez’in bu projesine destek veren isimler arasında MARHALFED Başkanı Bahattin Ersönmez, TÜHAB Başkanı Recep Kına, Kurumsal Halı Yıkamacılar Dernek Başkanı Osman Keske, Güven Köseoğlu, Mustafa Emirgan ve Ahmet Alp’te vardı.


Editör: TE Bilişim