Phtyd Haberleri

phtyd haberleri ve güncel phtyd gelişmeleri, phtyd ile ilgili tüm video, phtyd fotoğrafları ve phtyd haberleri HALI HABER "halıya dair her şey" sitemizde


Güncel

Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığına “İşyeri Kriteri Taslağı” verildi.

Güncel

Toplamda 11.673 kişinin oy kullandığı anket sonuçlarına göre Yılın En’leri yarışmasında ilk 3’e giren STK Başkanları alfabetik sıraya göre aşağıdaki...

Güncel

Toplamda 11.673 kişinin oy kullandığı anket sonuçlarına göre Yılın En’leri yarışmasında ilk 3’e giren STK’lar alfabetik sıraya göre aşağıdaki gibidir.

Güncel

PHTYD tarafından gelenekselleşen ve bu yıl 20. Düzenlenecek istişare toplantısı 26-27-28/Ocak/2024 tarihinde Antalya Lara Miracle Otelde gerçekleşecek.

Güncel

Bu yıl 19. düzenlenen Geleneksel PHTYD İstişare Semineri Antalya Adalya Elite Lara Hotel’de, üyelerin ve konukların katılımı ile başladı.

Bölgesel

Halı yıkama sektöründe 41 Yıllık tecrübe ve birikime sahip Abdulrezzak Ersönmez'i ebediyete uğurlarken, 2014 yılında yaptığımız ve gazetemizde yayınlanan "İnsanlar...

Güncel

PHTYD 19 İstişare Toplantısında Müfit Can Saçıntı sahne aldı. Hem güldüren hem düşündüren gösteri ile katılanlara güzel dakikalar yaşattı. 

Güncel

PHTYD, 2023 yılında 19.sunu düzenleyeceği sektörün en önemli ve en etkin buluşmasının tarihi belirlendi!

Güncel

PHTYD her sene düzenlenen istişare toplantısı için bu sene şehir ve konaklama konusunda üyelerinin fikirlerini almak amacıyla anket düzenledi.

Güncel

MARHALFED’in olağan yönetim kurulu toplantısı bu ay Sakarya PHTYD’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Güncel

İstanbul Elbise Temizleme, Tekstil, Yıkama, Ütü, Boyacılığı Esnaf ve Sanatkarlar Odası 12 Haziran tarihinde İstanbul’da eğitim semineri gerçekleştirdi.

Güncel

Vergi muafiyetleri ile ilgili yayınlanan son genelgedeki boşlukların oluşturduğu haksız rekabet ortamına karşı durmak amacıyla PHTYD, CİMER’e şikayette bulundu.