Yangın, saat 20.30 sıralarında Konyaaltı ilçesi Molla Yusuf Mahallesi 1270 sokak üzerinde meydana geldi. Akın Çakmak yönetimindeki 07 K 6587 plakalı halı yıkama firmasına ait minibüsten, seyir halindeyken dumanlar yükselmeye başladı. Durumu fark eden Akın Çakmak, minibüsü hemen yolun kenarına çekerek bir taraftan yangını söndürmeye, bir taraftan da müşterilere ait olan halıları kurtarmaya çalıştı. Alevler kısa sürede bütün minibüsü ve içerisindeki halıları sardı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 45 dakikalık çalışmayla yangını söndürdü. Yangında minibüs kullanılamaz hale gelirken, içerisindeki halıların birçoğu küle döndü.



Müşterilerin Zararını Karşılayacağız!

Akın Çakmak, "Hareket halindeydim ve birden dumanlar çıkmaya başladı. Aşağı inip bakacağım esnada alevler bir anda büyüdü ve engel olamadık. Zarar gören çok halı var, çoğunu kurtarmaya çalıştık ama kurtaramadıklarımız da var. Halılar müşterilere aitti. Şu an için zararı tahmin edemiyorum. Müşterilerin bir şekilde zararını karşılayacağız” dedi.



İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarını tamamlamasının ardından polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı.



Başkan Orpak: “Programda Değişiklik Yok!” Başkan Orpak: “Programda Değişiklik Yok!”

Editör: TE Bilişim