Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Plastik ve Ambalaj Firması Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Plastik ve Ambalaj Firması

“SEZON ÖNCESİ TATİL”

Halı Yıkama Konfederasyonu (HAYKON) olarak sezon öncesi tüm meslektaşlarını, 5 yıldızlı bir otelde ağırlamaktan gurur duyacağını belirten HAYKON Başkanı Uğur Avni Başarır: “Toplantımızın amacı sezon öncesi istişare yapmak, birçok ilde kurulmuş olan bölgelerinde söz hakkı derneklerin birbirleri arasındaki diyaloğu artırmak, birlikteliği güçlendirip; yol haritalarını belirlemektir. Etkinliğimizde tanışma, kaynaşma, halı yıkama olimpiyatları, gezi ve tatil gibi aktiviteler planlanmıştır.

Ayrıca buluşma sektöre hizmet veren çözüm ortağı firmalarla, halı yıkamacılar arasında köprü görevi üstlenmektedir.” dedi.

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK!”

Kapılarının herkese açık olduğunu vurgulayan Başarır, “Burada amacımız tedarikçiler ile halı yıkamacıları buluşturarak tekelleşmenin önüne geçmek.

Türkiye’nin hemen hemen birçok ilinde kurulmuş olan dernekleri, federasyonları aynı çatı altında toplayan ve sektörde söz sahibi olan HAYKON’un üyelerinin talepleri doğrultusunda, bu tür toplantılar düzenlemesi de doğal karşılanmalıdır. Bizler HAYKON ailesi olarak üyelerimizin bu taleplerini yerine getirmekten, meslektaşlarımızla her zaman bir arada olmaktan gurur duyuyoruz. Tüm meslektaşlarımızı ve katılım sağlamak isteyen çözüm ortağı firmaları bu büyük buluşmaya davet ediyoruz” dedi.

Rezervasyon:

Zerrin Kömeçoğlu

05384605353

Kişi başı konaklama: 150 TL.

Editör: TE Bilişim