Halsiad, üyelerine zoom üzerinden eğitim verdi. 

Sivas’ta kurulan Halsiad, çalışmalarına aktif şekilde devam ediyor. 

Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Kadın Girişimci Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Kadın Girişimci

17 günlük tam kapanma sürecinde online olarak buluşmaya devam eden dernek üyeleri, halı yıkama teknikleri ve genel sorunlarla mücadele için dün akşam zoom üzerinden etkinlik gerçekleştirdi. 

Gerçekleşen eğitim buluşmasına MARHALFED Başkanı Bahattin Ersönmez ve PHTYD Kurucu Başkanı Azem Kökez’de katıldı.

Dernek Başkanı Erol Şanlı, “Kapanma süreci işlerimizi olumsuz etkiledi ama bu süreçte kendimizi geliştirmeye devam ederek kapanma sonrası müşterilerimize yüksek fayda sağlamayı ümit ediyoruz. 
Ayrıca bu akşam bizleri destekleyerek yanımızda olan, deneyimlerini paylaşan Bahattin Başkanıma ve Azem Başkanıma şükranlarımı sunarım” dedi. 

Toplantı sonrası görüşlerini paylaşan PHTYD Kurucu Başkanı Azem Kökez, “Sivaslı meslektaşlarımızın sektörümüzün kurumsal kimliğine kavuşması için her platformda efor sarf ediyorlar. Bunun son örneği dün akşam Bahattin başkanımla yapılan istişare programıdır. Bu toplantının  son derece verimli geçmesinden dolayı kendilerini bütün kalbi duygularımla kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren MARHALFED Başkanı Bahattin Ersönmez, “Faydalı olabildiysek ne mutlu bize. Başarılarınızın devamını dilerim. Genç arkadaşlarımızın heyecanı bizleri de mutlu etti.
Başta siz ve Erol başkanımız olmak üzere tüm Halsiad ailesine teşekkür eder, hayırlı ve bereketli işler dilerim” dedi.

Editör: TE Bilişim