TÜRKİYE ‘DE BİR İLK

HALI YIKAMA SEKTÖRÜNDEN BİR MESLEKTAŞIMIZ ODA BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ KAZANDI.

Çanakkalle'de uzun süredir oda başkanlığı için başlatmış olduğu seçim çalışmalarını son güne kadar aralıksız sürdürerek mutlu sona ulaştı.

Geçerli 431 oy'un 189 unu alarak Çanakkale Terziler esnaf ve sanatkarlar odasının başkanlık koltuğuna oturdu. Başkanlık yarışında 2. olan aynı zamanda oda başkanı olan Mehmet Yılmaz 170 oy ve Emel Kabakçıoğlu 72 oy ile 3. oldu. 

Budak'a ilk kutlama Marhalfed Başkanı Bahattin ERSÖNMEZ den geldi. Ersönmez "Çanakkale Budak halı yıkama sahibi Mehmet BUDAK Kardeşimizi tebrik eder, Görevinde başarılar dileriz. sektörümüzdeki diğer illerdeki arkadaşlarımıza örnek olur inşallah hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın Başırılarının devamını dilerim" dedi.

Yıllar Önce kendisine sorulan,

Önümüzdeki dönem hedefleriniz nelerdir? 

Ödül Töreni Yer Değişikliği! Ödül Töreni Yer Değişikliği!

sorusuna

"Çanakkale bölgesinde faaliyet gösteren tüm halı yıkamacılara ulaşarak, onları derneğimiz çatısı altında toplamak istiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz zaman yetkililerce isteklerimizin dikkate alınacağına, sorunlarımızın hızlı bir şekilde çözüleceğine inanıyorum. Ayrıca tüm dernek üyelerimizle sektörümüzün en iyi şekilde temsil edilmesi için oda kurma çalışmalarımıza da devam ediyoruz." diye cavap vermişti.

Mehmet Budak; Çanakkale Budak Halı Yıkamanın sahibi 1986 Manisa Demirci doğumlu, 36 yaşında, Evli ve 1 çocuk babası.

Editör: TE Bilişim