Yılın Son “Kalfalık ve Ustalık Belgeleri” Yılın Son “Kalfalık ve Ustalık Belgeleri”

İnegöl Halı Yıkamacılar Dernek Başkanı Hüseyin Göğüş virüse karşı mücadele etmek için uzmanların belirttiği tedbirlere harfiyen uyulmasını ve en gerekli tedbir olan temizliğe daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Göğüş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; Evleriniz de en çok mikrop barındıran yerler halılarınızdır. Bakteri ve virüs oluşmaması için halılarınızı periyodik olarak 'profesyonel sisteme sahip' yıkama firmaların da mutlaka temizletin.

Özellikle halı yıkama firmalarının hangi şartlar da hangi ekipmanlar da hangi ilaçları kullandığı çok önemli. Halı yıkama sektörün de dikkat etmeniz gereken konu tercih edeceğiniz firmalardır. İnegöl Halı Yıkamacılar Derneğine bağlı Halı yıkama firmaları olarak bu konu da gerekli dezenfektasyon işlemlerini iş yerimiz de ve servis araçlarımız da rutin olarak yaptığımızı, ilçe halkımızın güvenerek tercih edebileceklerini önemle belirtmek isterim.

Ülkemizin virüsle mücadelesinin en kısa zamanda son bulmasını temenni eder gerekli tedbirlere uyulması konusunda ilçe halkımıza tekrar hatırlatarak sağlıklı günler dilerim.

Kaynak: inegolonline.com 

Editör: TE Bilişim