“Yanıltıcı Reklam İçin Yapılan Çalışmalar Yetersiz!”

Taşmış Halı Yıkama’nın sahibi Bülent Çakırhan, “Oda’nın kariyerinin işimize ciddiyet sağlayacağına inanıyorum. Bu sebeple yapacağı her çalışmaya destek vermeye hazırım. Ancak yanıltıcı reklamla alakalı yapılan çalışmaları yetersiz buluyorum. Firmamıza ait fotoğrafları, bilgileri kullanarak broşür basıyorlar. İnternet üzerinden adımıza reklam oluşturarak müşterilerden gidip halı alıyorlar. Bununla ilgili hem sahada hem dijitalde denetimlerin yapılmalı.

Oda, Devletin resmî kurumu, kendisine tanınan tüm hakları kullanmalı. Gerekirse Oda’da bu konuyla alakalı komisyonların kurulmasını;

Günümüzün en verimli iletişim aracı olan sosyal medyayı da daha aktif kullanılmasını rica ediyorum.

Kimsenin elinde sihirli değnek yok ancak bu çalışmalara hız verilirse, önemli sorunların zaman içinde düzeleceğini hep beraber göreceğimize inanıyorum. Bugüne kadar yapılan çalışmalar içinde teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.



Taleplere açık olduğunu söyleyen Nihat Kulaoğlu, “Sizden gelen şikayetler ve yönlendirmeler doğrultusunda bizler çalışacağız. Konuyla ilgili bize yapılan her başvuruyu değerlendiriyoruz. Bugüne kadar gelen hiçbir talebe kayıtsız kalmadık” dedi.

“Denetimler Eksik!”

Denetimlerin eksikliğine dikkat çeken Ağar Halı Yıkama’nın sahibi Nihat Ağar, “Kayıt dışı ile alakalı sahada denetim eksikliği yaşıyoruz. Bu sorunun çözümünde aktif rol oynamalısınız. Denetimleri sıklaştırmalısınız. Oda’nın bu sorunun çözümünde aktif rol oynamalı ancak o zaman sonuca ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.


“Talep Sizden Gelecek”

Kulaoğlu, “Birkaç sene evvel sizinle beraber sahada denetimler yaptık. Firmaları tek tek ziyaret ederek, tutanaklarımızı tuttuk. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda biz çalışmaya hazırız. Ancak bizim tek başımıza çalışıyor olmamız da yeterli değil. Belediye ve Zabıtanın da bu çalışmalara katkı sağlaması gerekiyor. Siz bize şikayetle geldiğiniz taktirde çözümü için çabalarız. Bugüne kadar gelen hiçbir talebi yanıtsız bırakmadık” dedi.


Değişim İstiyorsanız Çözümü Demokrasi!

Kuru temizleme esnafından bir katılımcı, “Oda yönetimi artık değişmeli. Daha genç ve dinamik bir ekibe yerinizi bırakmalısınız” dedi.

Bunun üzerine cevap veren Kulaoğlu “Seçimler demokratik şekilde ilerliyor, eğer değişim istiyorsanız seçim zamanı adaylığınızı koyarak ya da aday olan kişileri destekleyerek bu süreci yönetebilirsiniz” dedi.

“Çözüm İsteyenler…”

Yılın Son “Kalfalık ve Ustalık Belgeleri” Yılın Son “Kalfalık ve Ustalık Belgeleri”

Herkesin çözüm istediğini vurgulayan Kulaoğlu, “Çözülmeyen problemlerinizi dile getiriyorsunuz ancak seneden bir defa gerçekleşen toplantılara dahi iştirak edilmiyor. Sorunlar ancak konuşuluyor. Çözüm isteyenler sürecin içinde bulunmalı.

Bugün buraya katılım sağlayan her meslektaşımıza tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim