Maliyet hesabı, reklam maliyetleri, müşteri ile iletişim gibi konu başlıkları olan seminere İzmir dışında Bursa, Denizli, Manisa ve Aydın gibi çevre illerden de yoğun katılım oldu.

Başkan Orpak: “Programda Değişiklik Yok!” Başkan Orpak: “Programda Değişiklik Yok!”


Seminerde sonrası Haltemder İzmir Yönetimi Facebook sayfalarından bir teşekkür mesajı yayınladı. Katılımcılara teşekkür eden yönetimin mesajı şöyle:

Bursa, Denizli, Manisa, Aydın’da katılan tüm tedarikçi ve meslektaşlarımıza, halı yıkamacılar bu büyük destekleri için özellikle Bahattin Ersönmez başkanıma, Yalçın Orpak başkanıma katılımları için tüm Haltemder İzmir adına teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum"



İzmir Dernek Başkanı Recep Kına ise sözlerine katılımcılara teşekkür ederek başladı. “Bugün burada bizleri yalnız bırakmayarak gelen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz bugünü ilk hayal ettiğimizde böylesine güzel bir kalabalıkla beraber olacağımızı biliyorduk. Bugün burada gerçekleşecek olan eğitimlerden payımıza düşeni alalım. Maliyet hesaplarımızı nasıl yapacağımızı öğrenelim. Fiyat konusunda ortak bir karara varalım” dedi.



Denizli’den 50 tane meslektaşıyla beraber katılım sağlayan Denizli Halı Yıkamacılar Dernek Başkanı Yalçın Orpak, “Böyle güzel bir vesile ile pandemi şartlarına rağmen toplanmış olmak muhteşem. Ben çok gurur duydum. İstiyorum ki bu tarz etkinliklere daha yüksek katılımlar sağlayalım. Ancak böyle etkinlikler sayesinde bizler bir noktaya gelebiliriz. Bu tarz etkinliklere, eğitimlere katılmadığımız sürece yol alamayız” dedi.



Toplantının ardından teşekkür mesajı yayınlayan bir başka isim ise Marhalfed Başkanı Bahattin Ersönmez’di. Ersönmez’in mesajı ise şöyle: “Biz teşekkür ederiz. Misafirperverliğiniz ve üyelerinizin duyarlılığına. Çok güzel ve verinli bir toplantı oldu. Emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür ederim. Emeklerinizin zayii olmaması dileğiyle, saygılarımı sunarım”


Editör: TE Bilişim