İzmir'de oto ve halı yıkama işiyle uğraşan Savaş Akova ile husumetlisi M.K., konuşmak için, İzmir'in Konak ilçesine bağlı 2698 Sokak üzerinde bir araya geldi.

M.K. isimli şahıs bir süre sonra yanındaki tabancayla Akova'ya kurşun yağdırıp, olay yerinden kaçtı.

HAYATINI KAYBETTİ

Akova kanlar içerisinde yere yığılırken, silah seslerini duyanlar durumu ekiplere bildirdi. Ağır yaralı olduğu belirlenen Akova, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Akova, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gencin cansız bedeni savcı incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

2 ŞÜPHELİYE GÖZALTI

Öte yandan M.K.'nin geçen günlerde İzmir polisinin iş yerine düzenlediği operasyonda ruhsatsız tabanca ile yakalandığı, kendisini Akova'nın ihbar ettiğini düşündüğü, bu nedenle tartıştıkları iddia edildi. Konuyu konuşmak için bugün tekrar bir araya geldiklerinde yaşanan tartışma üzerine M.K.'nin cinayeti işlediği ileri sürüldü.

Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Baskı ve Yazılım Firması Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Baskı ve Yazılım Firması

M.K.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Öte yandan polis ekipleri, Akova ile görüşmeye geldiğinde M.K.'nin yanında oldukları belirlenen 2 kişiyi de gözaltına aldı.

İKİ AY ÖNCE BABA OLMUŞTU

İki ay önce baba olduğu belirtilen Akova, yolda hayatını kaybetti. Kaçan şüpheli M.K.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak : En Son Haber

Editör: TE Bilişim