Konya PHTYD Başkanı Mehmet H. MIHOĞLUGİL dernek yönetimiyle beraber, sektör sorunlarını istişare etmek amacıyla, halı yıkamacı meslektaşlarımızın kayıtlı olduğu Yorgancılar Esnaf Odası Başkanı Ramazan TEZEL’in daveti üzerine Konya Esnaf Odaları Birliğinde, Birlik başkanı ve Ticaret İl Müdürüyle bir araya gelerek, sektör sorunları ve çözüm önerileri hakkında istişare toplantısı yaptı.

 

Oda Başkanının sektör temsilcisi olarak derneklerini muhatap almasını kendisini onurlandırdığını  ifade eden Konya PHTYD başkanı Mıhoğlugil, “Meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü için kurumsal temsilcilerimiz Oda başkanlarımızın desteklerini talep ettik. 
Bizim taleplerimizin ardından başkanlar son günlerde halı yıkama işletmelerinden çok fazla şikayet alındığını, şikayet edilen iş yerlerinin kayıtdışı olduğu ve bu durumun sektörün saygınlığına zarar verdiğini, dürüst esnafların zarar görmemesi için kayıtdışı işletmelerle mücadeleye devam edeceklerini belirttiler” dedi. 

Dernek başkanı Mehmet H. MIHOĞLUGİL ve beraberindeki heyet, başkanlara teşekkür ederek, kayıt dışı işletmelerin de kayıt altına alınmasıyla, halkımıza sağlıklı, kaliteli ve dürüst hizmet vereceklerini belirtmişlerdir.

Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Plastik ve Ambalaj Firması Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Plastik ve Ambalaj Firması

Editör: TE Bilişim