Başkan Tütüncü, Antalya Halı Yıkamacılar Dernek Başkanı Uğur Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Aytekin Dönmez ile bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen kabulde, ilçede yapılması planlanan halı yıkamacılar toplu iş yeri projesi konuşuldu. Projede gelinen son durumla ilgili bilgi veren Başkan Hakan Tütüncü, 2019'da halı yıkamacı esnafına, toplu iş yeri sözü verdiğini anımsatarak şunları söyledi:
"Mahalle aralarında mesleklerini zor şartlar altında yapan esnafımıza, destek vermek amacıyla güzel bir halı yıkamacıları sitesi kuracaktık. Bu proje aslında toplu iş yeri mantığına da açılmış güzel bir ufuk olacaktı. Bugün ki toplantımızda halı yıkamacı esnafımızla toplu iş yerinin yapımıyla ilgili geldiğimiz son noktayı konuştuk. İnşallah, kooperatif eliyle halı yıkamacı esnafımız için güzel bir toplu iş yeri hazırlıyoruz."




Uygun Arazi Bulundu!

Başkan Tütüncü, halı yıkamacılar toplu iş yeri için ilçede uygun bir arazinin bulunduğunu belirterek, "Toplu iş yeriyle ilgili uygun arazi bulundu. Gerekli imar planları yapılıyor ve bu planlamalar neticesinde 2019'da halıcı yıkama esnafımıza verdiğimiz sözü onlarla birlikte yerine getireceğiz. İnşallah kısa bir süre içerisinde toplu iş yerinin inşaatına başlayacağız" dedi.

Çevre Şehircilik Bakanlığına Önemli Ziyaret! Çevre Şehircilik Bakanlığına Önemli Ziyaret!

“Tüm Esnafa Örnek Olacak Yapı”

Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkürlerini ileten Antalya Dernek Başkanı Uğur Yılmaz, “Başkanımız her zaman esnafın yanında olarak dertlerine çözümler sunmuştur. Söz verildiği günden bugüne çalışmalarımızı sürdürdüğümüz kooperatif için, bundan sonraki süreci de sizlerin destekleri ile tamamlayacağız. Kooperatif Türkiye’deki tüm esnafa örnek olacak bir yapı olacak. Birlik ve beraberliğin bir başarı örneği olacaktır” dedi.



Editör: TE Bilişim