Çanakkale Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Bölge Birliği Müdürü Mustafa Türkyılmaz ile yaptığımız telefon görüşmesinde Araç ve İşyeri alımlarında kredi üst limitinin 1.000.000 TL’ye çıkarıldığını söyledi.



Türkyılmaz, “14 Mart Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere sıfır araç ve işyeri alımlarında kredi üst limitinin 500.000 TL’den 1.000.000 TL’ye çıkarıldı” dedi.

Yıllık faiz oranının 9.5 olduğunu söyleyen Türkyılmaz, “Esnaflarımız için güzel bir haber. Herkese hayırlı olmasını dilerim” dedi.


Çanakkale Terziler ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Budak’ın konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuru şöyle:

“Şahıs üst limiti 500.000TL olarak uygulanan yatırım kredisi (iş yeri alımı ve taşıt alımı)limitlerinin arttırılması yönünde esnaf ve sanatkarlarımızdan gelen yoğun talepler üzerine Türkiye Halk Bankası Genel Müdürlüğü nezdinde yaptığımız girişimler neticesinde 14 Mart 2022 tarihi itibariyle yatırım kredisi şahıs üst limiti 1.000.000 TL’ye yükseltilmiştir. Esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı, uğurlu olmasını dileriz.



Çevre Şehircilik Bakanlığına Önemli Ziyaret! Çevre Şehircilik Bakanlığına Önemli Ziyaret!
Editör: TE Bilişim