Ziyaret sonra MARHALFED Başkanı Bahattin Ersönmez tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“Birlikte Hareket Edelim”

“13 Temmuz 2020 Pazartesi günü Çevre Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü’nden aldığı randevuya istinaden Bahattin Ersönmez, Azem Kökez ve Kenan Yılmaz ile birlikte mesleğimizde, belediyelerce ruhsatlandırmaya esas kabul edilecek işyeri kriterleri taslağını ilgili birimlerde görüşülmesi amacıyla Çevre Şehircilik Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğüne ilettik.

Yapılan görüşmelerde bu taleplerimizin gündeme alınabilmesi için, taleplerin geniş kapsamlı olması diğer dernek ve odalardan da gelmesi hususu görüşülmüştür. Önümüzdeki süreçte duyarlı derneklerle birlikte hareket edilerek, bağlı bulunduğumuz odalarında desteğini alarak meslek kriterlerimizin tescillenmesi için aşağıda ilgililere sunduğumuz kriterleri inceleyerek, duyarlı tüm sektör temsilcilerimizin görüş ve önerileriyle katkı ve katılımlarını bekliyoruz.

Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Plastik ve Ambalaj Firması Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Plastik ve Ambalaj Firması

Saygılarımla..

Marhalfed Bşk.

Bahattin ERSÖNMEZ”

Editör: TE Bilişim