6'sı Büyükşehir olmak üzere toplam 13 ilde faaliyet gösteren Marmar Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Cemil Arslan,18 Mayıs; 21:30'da Halı Yıkama Haber Facebook sayfasından canlı yayında olacaktır. 

Sektöreden isimlerin de konuk olarak katılacağı canlı yayında, katılımcılar halı yıkama sektörünün sorunlarını iletme imkanı bulacaktır. 

Marmara Belediyeler Birliği Hakkında:

Türkiye’de demokratik yerel yönetim hareketinin gelişmesi, belediyelerin yetki ve kaynaklarının artırılması, yerel yönetimlerde çevre bilincinin geliştirilmesi, belediyelerin ortak sorunlarına işbirliği içinde çözüm bulunması, büyükşehir belediyelerinin kurulması, belediyelerin uluslararası yerel yönetim kuruluşlarında temsili gibi konularda öncülük yapan, bölgesel ölçekte, Türkiye’nin en eski ve kapsamlı bölgesel belediyeler birliğidir.

Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Baskı ve Yazılım Firması Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Baskı ve Yazılım Firması

MBB, kuruluşundan bu yana, değişik siyasi partilerden seçilmiş belediye başkanları ve meclis üyeleri arasında, uzlaşma ve birlikte çalışma kültürünün oluşmasında ve belediyeler arasında işbirliğinin gelişmesinde önemli roller üstlenmiştir. Eğitim, danışmanlık, yerel yönetim kütüphanesi, yerel diplomasi, dergi ve kitap yayını, bilimsel etkinlikler, koordinasyon ve işbirliği, göç ve uyum çalışmaları, çevre, kurumsal kapasite geliştirme ve şehir gibi alanlarda önemli çalışmalar yapmaya, devam etmektedir.

MBB, 6’sı Büyükşehir olmak üzere toplamda 13 ilde faaliyet göstermektedir. Bunlar: Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova’dır.

Cemil Arslan Kimdir?

Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. Marmara Üniversitesi Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Programı ile Beykent Üniversitesi Uluslararası Ekonomik ve Politik İşletmecilik Programında yüksek lisans yaptı. Doktora eğitimini Marmara Üniversitesi Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Programında tamamladı. Doktora sonrası dil ve finans çalışmalarını İngiltere'de sürdürdü.

İş hayatına 1995 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesinde başladı; Denetçilik, Giderler Müdürlüğü, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı ve Encümen Üyeliği ile Belbim A.Ş, Bimtaş A.Ş. ve İstanbul Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. 2014 yılından beri Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

Editör: TE Bilişim