Halı Temizleme ve Bakım Elemanı Ulusal Meslek Standardı Revizyon Çalıştay Programı Diyarbakır Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Toplantı salonunda gerçekleşti.



Çalıştaya MARHALFED Başkanı Bahattin Ersönmez, PHTYD Kurucu Başkanı Azem Kökez, BUHTED Başkanı Ahmet Yıldırım, Cantem Halı Yıkama sahibi Semih Figanioğlu, Swan Halı Yıkama sahibi Mustafa Emirgan, Taşmış Halı Yıkama sahibi Bülent Çakırhan, Diyarbakır'dan ise sektör temsilcileri olarak Behçet Tekinhan, Sait Kızılay ve Nail Yüksel katıldı. 

Sabah 9:30da başlayan program akışı, mesleki yeterlilik sistemi, meslek standartlarını hazırlama, mevcut standartların incelenmesi ve standart revizyon çalışması şeklinde devam etti.



Konuyla ilgili açıklama yapan Marhalfed Başkanı, “Toplantının ilk gününü çok verimli geçirdik. Konuyla ilgili çalışmalarımız devam edecektir. Alınan kararlarla ilgili son bilgileri daha sonra açıklayacağım. Bizleri ağırlayan Diyarbakır Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanına ve esnaf arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.


Ödül Töreni Yer Değişikliği! Ödül Töreni Yer Değişikliği!
Editör: TE Bilişim