TESİYAD Başkanı Hasan Şişli, ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programına katılan çiftin, ömür boyu temizlik kimyasallarını, 3 günlük balayı konaklamasını karşılayarak her 6 ayda bir ücretsiz halılarını yıkayacaklarını söyledi.

ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programında bu hafta dikkat çeken konuk vardı! 


Fatma Hanım temizlik hastalığı yüzünden eşiyle sorunlar yaşıyordu. Fazla temizlik malzemesi kullanımının aralarında sorun olduğu Hasan Bey ve Fatma Hanım’a TESİYAD Başkanı Hasan Şişli’den sürpriz bir hamle geldi. 


Yayına Bağlanan Şişli, çiftin ömür boyu temizlik kimyasallarını, 3 günlük balayı konaklamasını ve her 6 ayda bir ücretsiz halı yıkama yardımını yapacaklarını söyledi. 


Bu haber üzerine çok sevinen çift Hasan Şişli’ye teşekkürlerini iletti. 

Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Kadın Girişimci Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Kadın Girişimci

Görüntüleri izlemek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Programın ardından gelen destek mesajlarına cevaben TESİYAD Başkanı Hasan Şişli paylaşım yaptı:
“Değerli sayfa dostlarım A-aile toplumun temelidir. Bir ailenin bütünlüğü ve mutluluğu için katıldığımız ATV’de yayınlanan “Esra Erol’da” isimli aktüel programında Tesiyad, Halı Yıkama Sektörü ve Gaye Kimya adına Bir ömür boyu temizlik kimyasalları 3 günlük Balayı konaklaması ve her 6 ayda bir ücretsiz Halı yıkama Yardım davetimizi içeren teklifimizle ilgili canlı yayın ve sonrası instagram, facebook vb. sosyal medya platformlarından binlerce tebrik ve destek içeren mesaj ile telefonlar aldım. Canlı yayın format gereği firma dernek ve sektör isimlerini söylediğimiz yerler biplendi. Bunlarla birlikte tabi ki eleştiriler de vardı bizim kalbimiz ve gönlümüz aile bütünlüğü ve millet birlikteliğinden yana olmuştur. Biz dönmeyiz yolumuzdan. Her türlü yorumlarınıza ve desteklerinize sonsuz teşekkürlerimi sunarken saygı ile hürmetlerimi arz ederim” 

Editör: TE Bilişim