Bursa’da faaliyet gösteren Türkiye’nin ilk kurumsal işletmelerinden olan Önder Halı Yıkama, kuruluşunun 40 yılı onuruna 15 Eylül – 15 Ekim 2021 tarihleri arasında hizmet verdiği her müşterisi adına fidan bağışı kampanyası başlattı.



Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız işletme müdürü Sn. Hakkı ERSÖNMEZ, “Bu yıl maalesef yanan ormanlarımız hepimizin içinde derin yaralar oluşturmuştur. O alanların yeşermesine bir nebze katkıda bulunmak amacıyla, 15 Eylül- 15 Ekim tarihleri arasında hizmet verdiğimiz müşterilerimiz adına fidan bağışında bulunacağız.

Çevre bilincine duyarlı vatandaşlarımızı da “geleceğe nefes” kampanyalarına katılımlarını teşvik amacıyla, OGEM-VAK ile yaptığımız protokolle dilerse müşterilerimize verdiğimiz, adlarına düzenlenen sertifikalarda bulunan kare kod üzerinde ayrıca kendileri de bağışta bulunabilirler dedi.



Ormanlara sahip çıkmamız gerektiğini hatırlatan Ersönmez, “İşimizin en önemli girdi hammaddesi suyumuzu, gelecekte de verimli ve kaliteli temin edebilmek için ormanlarımıza sahip çıkmalı ve üzerimize düşen sorumluluğu sektör olarak yerine getirmeliyiz” diyerek tüm meslektaşlarına bu konuda çağrıda  bulundu.

Ödül Töreni Ertelendi! Ödül Töreni Ertelendi!

Editör: TE Bilişim