PHTYD 19. İstişare ve Eğitim Semineri elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Muhammet Demirci’yi anarak başladı.



Programın sunumunu gerçekleştiren Güven Köseoğlu, “Bugün derneğimizin istişare toplantısı için Trabzon’dan gelen değerli meslektaşımızı Isparta’da elim bir kaza sonucu kaybetmenin derin kederi içerisindeyiz. Öncelikle merhuma bir fatiha ve 3 ihlası suresi okuyalım. Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine sabırlar diliyoruz. Sektörümüzün başı sağ olsun. Sizlerden istirhamımız etkinlik boyunca alkışlama yapmamanızdır” dedi.



Etkinliğin açılış konuşmasını PHTYD Başkanı Mustafa Emirgan yaptı. Emirgan sözlerine Merhum Muhammet Demirci’yi anarak başladı.



Bizleri derinden sarsan bu elim kaza haberi geldiğinden beri çok derin keder içinde olduğunu belirten Emirgan, “Muhammet kardeşimize Allah’tan rahmet kederli ailesine de sabırlar diliyorum” dedi.



Dernek hedeflerinden bahseden Emirgan, “Derneğimiz sektör olarak taleplerimizi resmi makamlara ulaştırmak, mesleğe standartlar getirmek için çalışıyor. Bizleri bu çalışmalarda yalnız bırakmayan tüm derneklere de teşekkür ediyorum. Vaktimiz sınırlı olduğundan gelen misafirlerimize sözü bırakmak istiyorum” dedi.


Emirgan’ın ardından sahneye çıkan Anhaygeteder Başkanı Yusuf Çelik, “Kardeşimizin başına gelen kaza sonucu derin üzüntüler içindeyim. Çok daha uzun bir konuşma planlamıştım ama ne yazık ki şu an paylaşamıyorum. Ancak altını çiziyorum mesleğimizi sahipsiz bırakmayalım” dedi.



Çelik’in ardından sahneye çıkan Ankara Halı Yıkamacılar Esnaf Odası Başkanı Cengiz Temel, “Ankara’da resmi makamların kapısını her gün aşındırmaya talibiz ve bu konuda görüş ayrılıklarımız olsa bile birlikte hareket etmeliyiz” dedi.



Temel’in ardından Antalya Terziler Odası Başkanı Fatih Yenice söz aldı. Antalya’da yaptıkları çalışmalardan bahseden Yenice, “Sizlerle beraber olmak çok güzel” dedi.


2023 Ödülleri Sahiplerini Buldu! 2023 Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Tören Derneğe yeni kazandırılan 19 üyenin açıklanması ve üyelik belgelerini almalarıyla devam etti.










Üyelik Belgelerinden sonra program, derneğin vefa plaketlerinin sahiplerini bulması ile sona erdi.








Editör: TE Bilişim