PHTYD bu yıl da geleneği bozmayarak Antalya’da toplantı gerçekleştirecek.

Geleneği bozmasak da farklı bir konseptle üyeleriyle beraber olacaklarını söyleyen PHTYD Başkan Vekili Güven Köseoğlu, “PHTYD, kurulduğu günden bu yana istişare ve toplantı programını aksatmadan yaptı.  Her sene birbirinden kıymetli konuklar ağırladı, eğitimler verdi, dernek istişareleri yapıldı. Bir de bonus olarak sektördeki diğer meslektaşlarımızla görüştük, sezonun stresini geride bıraktık” dedi.

Pandemiye Rağmen!

Geçen sene pandemiye rağmen güzel bir katılımla biraraya geldiklerini söyleyen Köseoğlu, “Bu sene de 04-06 Şubat arasında üyelerimiz, yönetim kurulumuz ve tedarikçi dostlarımızla bir arada olacağız.  

Program detayları netleştikçe sizinle de paylaşacağız. Ancak buradan sizin vasıtanızla tüm meslektaşlarıma ve tedarikçi dostlarımıza seslenmek istiyorum. Bu etkinliğin kapısı herkese açık. Katılmak için Dernek Saymanımız İrfan Tavukçuoğulları ile irtibata geçebilirler” dedi.

Yönetim Değişecek!

Bu sene yönetim kurulu seçimi olduğunu söyleyen Köseoğlu, “Yönetim kurulu seçimi de olacak. Yeni yönetim seçimi yapılacak. Bizim için de yoğun bir program olacak” dedi.

Ödül Töreni Merakla Bekleniyor!

Ödül törenini herkesin merakla beklediğini belirten Köseoğlu, “Bu sene heyecanla beklenen anlardan biri de Ödül Töreni. 5 Şubat Cumartesi akşamı sektörün medya kuruluşu olan Halı Haber’in Yılın En’leri Ödül Töreni var. PHTYD olarak sizleri ağırlamaktan da mutluluk duyduğumuz belirtmek isterim. Ödül töreninin ardından müzikli bir eğlence olacak. Bu da ilk defa gerçekleşecek farklı bir konsept. Şimdiden tüm katılımcıların keyifli zaman geçirmesini diliyorum” dedi.

PHTYD Etkinliğine Katılan Tedarikçiler:

2023 Ödülleri Sahiplerini Buldu! 2023 Ödülleri Sahiplerini Buldu!


Editör: TE Bilişim