PHTYD bu yıl da geleneği bozmayarak Antalya’da toplantı gerçekleştirecek.

Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Leke Sökücü Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Leke Sökücü

Geleneği bozmasak da farklı bir konseptle üyeleriyle beraber olacaklarını söyleyen PHTYD Başkanı Mustafa Emirgan: “Sektörde rakiplerimizden bir adım önde olmak, işimize kalite katmak, bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak, bilmediklerimizi öğrenmek için en önemlisi de Türkiye genelinden gelen bizim gibi profesyonel firma sahibi meslektaşlarla tanışarak, ortak akıl kullanma fırsatını yakalayabilmek adına sektörde bu etkinliğin önemi büyük!

Mandıra Filozofu Sektörle Buluşuyor!”

Etkinliğimizin ilk bölümü 27 Ocak Cuma akşamı, dernek istişare oturumunda, yeni katılan meslektaşlarla tanışacağız. Dernek çalışmalarımız, sektörümüzün kurumsallaşması için derneğimizin faaliyetleri, Federasyonumuzun faaliyetleri ve iller den gelen talep beklentilerin istişareleri yapılacak.

28 Ocak Cumartesi günü seminer konumuz, personel teminindeki alternatifler, sektör sorunlarının çözüm önerileri gibi güncel konular hakkında bilgi sahibi olacağız.

Eğlence bölümünde de “Mandıra Filozofu” namıyla Müfit Can Saçıntı’nın skeç gösterisiyle gülecek, düşünecek ve hep beraber eğleneceğiz” dedi.

Zarar etmemek için yılbaşında önce rezervasyon yaptırın!”

Sektördeki tüm meslektaşlarını davet eden Emirgan, “Bu yıl, piyasa şartları gereği ne yazık ki katılım ücretimizi € bazında ödemek zorundayız. Üyelerimizin değişen döviz kurundan zarar etmemeleri için yılbaşı öncesi rezervasyonlarını yapmalarını bekliyoruz.

Ayrıca çözüm ortaklarımız tedarikçi firma temsilcileri de üç gün boyunca bizlerle beraber olacaklar.

İşimizin 2023 yılı planlamasına kalıcı katkılar sunması dileğiyle, bu yılki toplantımızda sizi de bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim