Ekip Tesisat

Firma Kodu #37
Sektör Teknik / Destek
Adres Karadeniz Caddesi, İklime Sk. 5/A D:1, 34690 Üsküdar, Türkiye
URL www.ekiptesisat.com
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.02.2023

EkipTesisat.com Su tesisatı Tamiri Su Kaçağı tespiti
Su Tesisatı Tamiri işlerinizin tamamına, İstanbul’un neresinde olursanız olun profesyonel ekiplerle çözüm sunan Ekiptesisat.com bir telefonla ihtiyaç duyduğunuz tesisat işini yaptırmanızı sağlıyor. Ev ve işyerlerinizdeki su kaçağı sorunlarından tadilata ilişkin taleplerinize, gider tıkanıklıklarının kırıp dökmeden açılmasından ısıtma sisteminizin petek temizliğine kadar tüm ihtiyaçlarınıza memnuniyet garantili çözümler sunmaktayız.


  • 1 Su Kaçağı Tespiti

  • 2 Tıkanıklık Açma

  • 3 Petek Temizleme

  • 4 Banyo tadilatı

  • 5 Klima hattı çekme

  • 6 Kombi Elektrik Su Tesisat Montaj

  • 7 Sigorta yenileme Değişimi

  • 8 Kırmadan Su kaçak Onarımı



  •  





Su Kaçağı Tespiti



Kırıp dökmeden apartmanınız, işyeriniz ve müstakil evinizdeki her tip su kaçağını dışardan tespit edebilen servis ekibimiz kısa sürede, tek yerden müdahaleyle soruna geri dönmemek üzere çözüm getirebilir. Kılcal çatlaklardan kaynaklı su kaçaklarında uyguladığımız özel kimyasallarla tek çekiç darbesine dahi gerek kalmadan onarımı da kırmadan yapabilecek uzmanlığa sahibiz.

Tıkanıklık Açma
 


Mutfak lavabosu, tuvalet, banyo gideri fark etmeden tüm gider tıkanıklıklarını ithal gider açma robotlarıyla etrafı inşaat alanına çevirmeden açabiliyoruz. Kullandığımız Alman teknolojisine sahip tıkanıklık açma robotları sadece ev ev işyerlerindeki gider tıkanıklıklarında değil, logar ve kanalizasyon tıkanıklığı açma işlemlerinde de kısa sürede kesin sonuç almamızı sağlamakta.

Petek Temizleme
 


Isıtma sisteminizdeki verimlilik kayıplarını önleyen, sistemin kullanım ömrünü uzatan ve peteklerin maksimum oranda ısınmaya devam etmesini sağlayan petek temizliği konusunda da garantili hizmetler sunuyor ve bu hizmetlerde yeni nesil yıkama makinaları kullanıyoruz.

Peteklerin tek birini bile sökmeksizin, tesisata dışardan bağladığımız petek temizleme makinası sayesinde tüm petekleri aynı anda ve sadece dakikalar içinde temizleyebiliyoruz. Merkezi sistem petek temizleme hizmetlerimizde binadaki tüm petekler aynı anda temizlendiğinden, kapalı devre gerçekleştirdiğimiz petek temizliğiyle işlem zahmetsizce ve oldukça düşük maliyetle tamamlanabiliyor.

Tadilat – Onarım
 


Uzmanlığıyla bireysel ve ticari ihtiyaçlarınızın hepsine pratik ve bütçe dostu çözümler sunan firmamız tadilat işlerinizden acilen çözülmesi gereken onarım ihtiyaçlarınıza kadar her türlü talebinizi karşılayabilecek deneyime sahiptir. Tesisat sektöründe kullanılan yeni teknolojileri uzaktan takip etmek yerine ekipmanlarımızı sürekli yeni nesil cihazlarla yenilediğimiz ve altyapı yatırımlarına devam ettiğimiz için tamirat ve tadilata ilişkin tüm ihtiyaçlarınıza zahmetsiz ve ekonomik çözümler sunabiliyoruz. Şantiye alanına dönen ev ve işyerlerinin eski haline getirilmesi için yüklü harcamalar yapılması gerektiğini çok iyi bildiğimiz için tadilat ve onarım hizmetlerimizin tamamında modern teknolojiden sonuna kadar faydalanıyor, tesisatla ilgili işleri her zaman mümkün olan en akılcı çözümlerle yapıyoruz.
 

Bunlar da ilginizi çekebilir