Ergin Makina

Firma Kodu #108
Sektör Makine
Adres Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi 7. Cadde No: 11
URL www.erginmakina.com.tr
Şehir/Eyalet Ağdərə
Eklenme Tarihi 22.02.2023

Zaman içinde kendini geliştiren ERGİN Makina, 1968’de başladığı iş serüvenine, her geçen gün artan bir ivmeyle devam etmektedir. Faaliyetlerine 2017 yılından bu yana Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nde 4.000 m2'si kapalı 8.000 m2'lik alanda devam etmektedir.

Dünya’nın 80’den fazla ülkesinde makinaları bulunan ERGİN Makina, Avustralya’dan Fransa’ya, Amerika Birleşik Devletleri’nden Libya’ya yurtdışında yüzlerce makinasıyla, yurt içinde ise binlerce makinasıyla halı yıkamacılara hizmet sunmaktadır.

ERGİN Makina, sektöründe en köklü yapıya sahip olan firmadır. Bunun nedeni ise, makinalarının kalitesinden ödün vermeden, 1968 yılından bu yana sektörde edindiği deneyimlerinden faydalanarak yenilikçi yapısını korumasıdır. Türkiye’de %100 yerli sermayesi, kendine özel tasarımı ve aynı zamanda üstün kalitesi ile sektörde tartışmasız liderliğe sahiptir.

ERGİN Makina’nın bugün sektörde farklı bir konumda olmasının en önemli sebeplerinden birisi de, ince ayrıntılara verdiği önemdir. Makinaların en yeni teknolojiye sahip, yüksek kaliteli ve yüksek performanslı olması ile birlikte ergonomik olmasına da önem vermektedir. Üretmiş olduğu makinalar sudan, kimyasallardan, zamandan, elektrikten ve insan gücünden tasarruf sağlar.

Müşteri memnuniyetine verdiği önem, ERGİN Makina’nın bugünkü ve gelecekteki başarılarının asıl sebebidir.

Bunlar da ilginizi çekebilir