Merkezi İstanbul Beylikdüzü'de olan ve Türkiye'nin her yerine hizmet veren, Sarmal Etiket te bir makinadaki elektrik kontağından dolayı yangın çıktı. Yangın sonrası iş yerinde can kaybı olmazken, işyerinde büyük maddi hasar olduğunu söyleyen Suzan Bıçakcıoğlu, “Çok üzgünüm. Hasarımız çok büyük. Tek tesellimiz can kaybının olmaması, İşlerimiz ile ilgili aldığımız siparişler, sevk edilmek üzere olan ürünlerde yandığından işlerimiz 10-15 gün kadar aksayacaktır. Halı Haber vasıtasıyla Müşterimizin bilgisine sunmak isterim”. dedi.

Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Plastik ve Ambalaj Firması Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Plastik ve Ambalaj Firması

Olay yerine gelen İtfaiye Ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldıktan sonra soğutma işleminde bulundular, Yangın sonrası iş yerinde can kaybı olmazken firmada ciddi maddi hasar meydana geldi.

362668719_1284073258910238_3565239565134974503_n

Yangın dan dolayı Başta Halı Yıkama Sivil Toplum Kuruluşları, Tedarikçi firma ve halı yıkama firma sahipleri, Sarmal Etiket sahibi Suzan Bıçakçıoğlu'na geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Malatya Erdoğanlar Halı Yıkama firması sahibi Abdurahman Erdoğan geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra Halı yıkama camiasına  "Arkadaşlar tam sigorta yaptırmak çok önemli bizler bu sigorta gerçeğini deprem bölgesinde çok iyi anladık. Lütfen kulak ardı etmeyelim, illa ki deprem olacak diye bir kaide yok böylesi iş yeri kazaları malesef her zaman oluyor. Mutlaka ama mutlaka işyerlerimizi sigortalayalım. Sigorta yaptırıkende Sigorta paketlerinin içeriklerine dikkat edelim, yaptırılacak sigorta paketlerinin tüm olayları kapsadığından emin olalım. her kese kazasız belasız hayırlı işler dilerim"  dedi.

Editör: Selma Özge KOÇ AĞUR