Değerli Dostlar,

Halı yıkama- temizleme sektöründe 2004 yılında başlayan ilk birliktelik ve dayanışma buluşmasının bugün Uluslararası bir fuar olarak sektörümüze layık bir etkinlikle taçlanması, mesleğimize ve meslektaşlarımıza hayırlı olsun.

Temsiad tarafından 1-4 Aralık 2021 tarihinde İstanbul Avrasya Gösteri Merkezin de düzenlenen Avrasya Temizlik ve Bakım Fuarına mesleğine değer veren, sektördeki en son yenilikleri görmek ve işiyle ilgili soru ve sorunlarını çözüm ortaklarımız, tedarikçi firmaların yetkilileriyle paylaşmak isteyen tüm meslektaşlar için yararlı bir etkinlik olup faydalanmalarını dilerim.

Kontrolsüz ve denetimsiz büyüyen halı yıkama sektörünün, bu tür etkinliklerle farkındalık yaratması, fiziksel gelişimlerimizle beraber yasal haklarımızın da kullanılması yönünde, sektör temsilcisi tüm meslektaşlarca ortak eylem birliğine zemin hazırlaması ve emeğimizin değerine sahip çıkmamıza vesile olacağına inanıyorum.

Sevgili meslektaşlarım, daha sağlıklı çalışma ortamlarına kavuşmak, hak ettiğimiz emeklerimizin karşılığını alabilmek, mesleğimizin saygınlık kazanması ve gelecek nesillere daha düzenli sektör bırakabilmek için fuarlar, dernek toplantıları, meslek odalarımızdaki etkinlikler, meslektaşlarımızla yaptığımız istişare toplantılarına katılım sağlayarak hem kendimize hem de ekmek yediğimiz sektörümüze manevi sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluruz.

Bizler görüş ve önerilerimizle mesleğimize ve emeğimize sahip çıkmazsak, sözde değil, eylem ve davranışlarımızda birliktelik sağlayamadığımız sürece mevcut durumdan şikayet etmek hiçbir işe yaramayacaktır.

Sağlıcakla kalın.

Saygılarımla,

MARHALFED BŞK.

Bahattin Ersönmez