Uğur Avni Başarır’ın adına üyelerin Facebook hesabından yaptığı paylaşım şöyleydi.


“Önemli..!

SİL BAŞTAN YAPIYORUZ

Sayın arkadaşlar uzun zamandan beri konfederasyonun resmiyet kazanması ve kuruluşuyla ilgili

Profesyonel halı yıkamacılar federasyonu,

Marmara halı yıkamacılar federasyonu,

Batı Anadolu halı yıkamacilar federasyonu...

Birlikteliginde Türkiye'ye ilk konfederasyon kuruluş ve resmiyet kazanma çalışmalarımızı hep birlikte başaracağız...

Açıklanan ve istişare edilen kadro kuruluş aşamasında olan konfederasyonun resmiyet kazandıktan sonra aktif olarak varlığını sürdürecek kadrodur bu kadroya göre tüzük çalışmaları devam etmektedir kısa bir süreç içerisinde bu tabloya göre yapılan çalışmalarla hepinizin desteği ile sektörümüz konfederasyonuna kavuşacaktır resmiyet kazanma çalışmaları hızlanmıştır hayırlı uğurlu olsun inşallah...

UĞUR AVNİ BAŞARIR”


Paylaşımın ardından “konfederasyon’un resmiyet kazanması” cümlesinin kocaman bir soruyla tüm sektörü baş başa bıraktığını fark ettik.

Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Halı Parfümü Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Halı Parfümü


Konuyla ilgili Uğur Avni Başarır’a cep telefonundan ulaştık.

Kendisine merak edilen soruları yönelttik. 

“Ben her dönemde şeffaf şekilde paylaşımlar yapıyorum. 2019 yılının sonunda bir resmiyette yaşanan bazı aksaklıklar sebebiyle Konfederasyonda sıkıntılar yaşadık. Bu bilgi paylaşımını da yapmıştım. Takip eden arkadaşlarımız bilir. Şimdi ise HAYKON hiç yokmuş gibi yeniden yapılanmaya gidiyoruz. Yönetim Kurulu seçimlerimizi tamamladık. Federasyonlarımızı yeniden oluşturduk. İl başkanlığı seçimlerini de tamamlayacağız. Tüm süreci tamamladıktan sonra resmi başvurularımızı yeniden yapacağız” dedi.


Süreci şeffaf bir şekilde yönettiğinin altını çizen Başarır, “Her şeyden önce bunu bize gönül vermiş, bizimle beraber olan üyelerimiz için yapıyorum. Şu noktanın da altını çizmek istiyorum, daha önce yapılan hataları tekrar etmemek adına tüm teşkilat seçimleri tamamlanmadan süreci başlatmayacağız. Tüm prosedürler tamamlanınca başvurumuzu yapacağız ” dedi.

Editör: TE Bilişim