Sinop’ta halı yıkama hizmeti veren Pırıl Pırıl Halı Yıkama firması sahibi İlker Erdoğan, ATV ekranlarında yayınlanan ve ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği “Kim Milyoner Olmak İster” isimli bilgi yarışmasına katıldı. 


Sinop’ta Esnaflık yapan Pırıl pırıl  halı yıkama işletmecisi İlker Erdoğan katıldığı yarışmada maalesef büyük ödüle ulaşamadı.


Yarışmacı İlker Erdoğan'a "Kemal Sunal'ın başrolünde olduğu hangi adda bir film yoktur?" sorusu soruldu. Şıklarda ise A:Postacılar Kralı, B:Bekçiler Kralı, C:Kapıcılar Kralı ve D: Gol Kralı vardı.  Sinop'tan katılan yarışmacı, soruyu cevaplamaya çalışırken uzun süre ikilemde kaldı. En sonunda telefon jokerini kullanmak istedi Erdoğan... Kimya öğretmeni arkadaşı Engin Yıldız'ı arattı.


Yarışmacı, telefon jokerinden, ''Emin değilim ama B şıkkı'' yanıtını aldı. İmirzalıoğlu'ndan, ''Son 10 saniye'' uyarısı alan Erdoğan ise C şıkkını seçti.
Doğru cevap ise A: Postacılar Kralı olacaktı. Yarışmacı toplamda 1000 TL ödül kazandı.

Halı Yıkama Esnafı 3 Memuru Rehin Aldı! Halı Yıkama Esnafı 3 Memuru Rehin Aldı!


Büyük ödülü kaçırmış olmasına rağmen Enerjisini yitimeyen Erdoğan Mutlu şehir Sinop’u enerjisiyle ve tebessümüyle temsil etmiş oldu.

Editör: TE Bilişim