“TÜM İŞ ORTAKLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Temsiad’ın ev sahipliğinde dün akşam Bursa Almira Hotel’de 29 Mart Pazar günü gerçekleşecek B2B ve Altın Parıltı ödül töreni organizasyonu istişare toplantısına Marhalfed üyesi dernek temsilcileri katılım sağladı.

Etkinlikte birlikte hareket etme kararı alan dernek yöneticileri, sektör sorunlarını da tartıştı.

Marmara bölgesinde bulunan tüm halı yıkamacıları organizasyona davet eden Temsiad Başkanı Bünyamin Demircan: “Bu tarz bölgesel organizasyonlar aramızdaki iletişimi kuvvetlendireceğine ve sektöre fayda sağlayacağına inanıyorum. 29 Mart’ta Bursa’da gerçekleşecek B2B organizasyona Bursa ve çevre illerde bulunan tüm iş ortaklarımızı bekliyoruz” dedi.

4. TEMİZLİK FUARI 3-6 ARALIK’TA İSTANBUL’DA!

Temsiad’ın yıl içinde gerçekleştirmeyi planladığı organizasyon takvimini paylaşan Demircan: “3-6 Aralık 2020’de Yenikapı Avrasya Fuar alanında yapacağımız 4. Temizlik Fuarına da tüm iş ortaklarımızı davet ediyorum” dedi.

BİRLİKTE MÜCADELE BAŞARI GETİRİR!

Sektör sorunlarının konuşulduğu toplantıda Marhalfed Başkanı Bahattin Ersönmez: “Meslektaş dayanışmasının sektör içindeki öneminden bahsetmek istiyorum. Bu konuda berberleri ve servis şoförlerini çok başarılı buluyorum. Birlikte hareket eden bu esnaflar meslekleri ile alakalı: Fiyat Politikası, Tatil Günü, Kayıt Dışı Mücadelesi… gibi birçok alanlarda çok güzel haklar elde ettiler. Bizler de tüm meslektaşlarımızla beraber hareket edersek güzel işler başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Bursa’da gerçekleşecek B2B organizasyonuna katılımın önemini vurgulayan Demircan, “Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve 24.Dönem Bursa Milletvekili olarak görev yapan Hakan Çavuşoğlu’nu davet edeceğiz. Siyasilerin katılım sağlayacağı bu toplantılarda sayı olarak kalabalık gözükmek, beraberlik mesajını iletmek çözüm yolunda olumlu gelişmeler sağlayacaktır” dedi.

FUARDA YEMEK SORUNU

Toplantıda söz alan Sakarya Profesyonel Halı Temizlemeciler Dernek Başkanı Ali Hira: “Öncelikle etkinliği düzenleyen Temsiad üyelerine teşekkürlerimi sunarım. Sektör sorunlarından bahsediyorken bende gerçekleşen fuarlardaki yemek sorununa değinmek istiyorum. Organizasyon planlanırken bu konuya da önem verilmeli. Fuar alanlarında bu soruna bir çözüm üretilmeli” diyerek uyarılarda bulundu.

TEMSİAD’IN DENETİM MEKANİZMASI VAR!

Söz alan Sakarya PHTYD Üyesi Sacit Akman: “İş ortaklarımızla bir aradayken değinmek istediğim başka bir konu da makine parçalarının kalitesi. Makinelerde kullanılan bilyelerin paslanmaz çelikten olması gerekiyor. Makinelere ödediğimiz rakamların yüksekliğine bakarsak kullanım aşamasında da standart bir konfor bekliyoruz” dedi.

Bu öneriye cevaben söz alan Temsiad Başkanı Bünyamin Demircan, “Temsiad’ın bir makine komisyonu ve disiplin kurulu var:

Makine kurul komisyon başkanı Sedat Mısır: Rektör Makine  

Disiplin Kurulu Başkanı ise Rıdvan Bektaş: Gar-Mak Makine

Bu tip sorunlarla karşılaşmamız için kendi içimizde sıkı bir denetim mekanizması oluşturduk. Bu denetim mekanizmasının sorunlarınızı iletmeniz ve çözüm odaklı hareket edebilmemiz açısından önemli olduğuna inanıyorum” dedi.

VEFA ÖDÜLÜ

Geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz Haltemder Dernek Başkanı Şakir Akyüz’ü anan Temsiad Başkanı Bünyamin Demircan: “Çok kıymetli bir dostumuzu kaybettik. Camiamızın başı sağ olsun. Ömrü boyunca sektör adına çalışmaya gayret eden Şakir Akyüz anısına, Altın Parıltı Ödül Kategorisine Şakir Akyüz Yaşam Boyu Eğitim ödülünü ekledik. Bu ödülün kıymetini anlatmak çok zor. Bu ödül bir temsil, bir vefa ödülü” dedi.

Geçen Sene Verilen Ödül Listesi

Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Plastik ve Ambalaj Firması Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Plastik ve Ambalaj Firması
  • Vefa Ödülü: İpek Halı Yıkama / Satılmış Baykal
  • Üstün Başarı Ödülü: Örnek Halı Yıkama
  • Ortaklık Kültürü Ödülü: Bulut Halı Yıkama/ Onur Halı Yıkama
  • Kurumsal İşletme Ödülü: Güven Halı Yıkama / Bilal Kaya
  • Kurumsal Dernek Ödülü: ANHAYGETEDER / Yusuf Çelik
  • Sektöre Destek Ödülü: Murat Köse / Mamak Belediye Başkanı
  • Sektöre Katkı Ödülü: Nazar Halı Yıkama / Erkan Durmaz
  • İlginç İşletme Ödülü: Duygusal Halı Yıkama
  • Sektör Özel Ödülü: Sarmal Etiket / Faruk Bıçakçıoğlu
  • Yatırım Ödülü: Levent Halı Yıkama / Levent Özdemir
  • Kadın Girişimci Ödülü: Çiğdem Halı Yıkama / Çiğdem Yüksek
  • Büyük İşletme Ödülü: Önder Halı Yıkama / Veysi Öz
  • Genç Girişimci Ödülü: Zümrüt Halı Yıkama / İsmail Madan

Editör: TE Bilişim