Eurasia Clean And Care Expo (Avrasya Temizlik ve Bakım Fuarı)

Temizlik sektörünün profesyonellerini buluşturacak ECC Expo Avrasya Temizlik ve Bakım Fuarı işletmelerin ihtiyaç duyacağı her türlü ürün, ekipman, bakım, tedarik ve modernizasyon gibi alanlarıyla aktif olacaktır.

Kalite ve diğer işletme odaklı sorunlarının çözüme ulaştırılacağı fuarın, konferans ve panellerlerle desteklenerek temizlik sektörü için önemli bir buluşma noktası olması planlanıyor.

Derneklerden Fuar Ziyareti Derneklerden Fuar Ziyareti


Herkes Kazanacak!

OTF Fuarcılık Yöneticisi Okay Şenol, “Bu Fuar, var olan işletmelerin kendini büyüteceği bir merkez olacaktır. ECC EXPO gelecek yerli ve yabancı işletmeci ziyaretçilerle; katılımcısı ve ziyaretçisi için kazanç kapısı olacaktır. ECC EXPO’da alan da, satan da kazanacaktır. Tüm sektörü bu önemli kazanç fuarına davet ediyoruz” dedi.


Halı Yıkama sektöründeki tüm dostlarını bu fuara katılmaya davet eden TEMSİAD Başkan Bünyamin Demircan: "Buradan sektördeki tüm dostlara sesleniyorum; şimdiden bu fuara katılmak için planlarını yapsınlar. Büyük sürprizler ve eğitimler ile katılımcılara dolu dolu 3 gün yaşatmayı planlıyoruz. Fuarımızı ziyaret edenler çok şey kazanacak, katılmayanlar ise pişmanlık yaşayacak” dedi.

Editör: TE Bilişim