KSÜ İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Ağır ile Pandemi sonrasında Türkiye ve Dünya ekonomisi hakkında konuştuğumuz videomuz yayında!

Video alt başlıkları şöyle:

Küreselleşme hareketini baz alarak geleceğin lider ülkesi ABD mi, ÇİN mi? Ticaret Savaşları gerçek mi? Ticaret savaşları diye söylenen şey sözden ibaret mi? Corona Pandemisi dünya ticaretine nasıl etki edecek? Çin’in dünya ticaretindeki etkisi azalacak mı? Türkiye bundan nasıl faydalanacak? Hani Salgın Türkiye'nin lehine olacak deniliyor ya? Ne olacak?

*Küreselleşme eğilimleri 2. Dünya savaşından sonra önemli ölçüde teşvik edilerek 1970’li yıllarda hız kazanmış Türkiye’de 1980’li yıllarla beraber küreselleşme hareketlerinden nasibini almıştır. Özellikle 2000’li yıllarda Çin küresel ticarette etkisini arttırıken 2008 kriziyle birlikte de ağırlığını ciddi bir şekilde göstermeye başlamıştır.

Halı Yıkama sektörünün değerli işverenleri, hizmet sağlayanları... Halı Yıkama Haber kanalımıza hoş geldiniz! Bu platform sektörün sorunlarının, problemlerinin, hedef ve çalışmalarının konuşulacağı bir platformdur. Kanalımıza abone olarak bizi takip edebilir, gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. www.haliyikamahaber.com mobil uygulamasını ücretsiz olarak indirmek için: