5 YILDIZLI “SEHR GUT” ÖDÜLÜ

Başarılı firma, müşteri ve işverenler tarafından araştırmalar sonuncunda; düzenlilik, kalite, hijyen, müşteri memnuniyeti kriterleri nedeniyle yılın 5 yıldızlı “Sehr gut” (çok iyi) ödülüne layık görüldü.

Firma yetkilileri, bir yıl boyunca kullanılan halı, kilim, koltuk, yorgan, yatak, çadır, otomobil  koltukları ve tüm tekstil ürünlerinin yıkama ihtiyacında olan ailelere, temizliklerini yapmaları için bir  telefon kadar yakın olduklarını vurguladılar.

“Halılarınız, bio ürünlerimizle, hijyenik yıkama yöntemiyle, en son teknolojik makinalarla özen göstererek yıkıyoruz.” diyen firma yetkilisi, “Dernek, cami ve firmalar temizlik kampanyalarımızdan yararlanarak, kış boyunca kirli ve bakterili halıları gönlünüze göre yıkayarak ferah ferah kullanma imkânı sağlıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

ÇOCUKLARINIZIN SAĞLIĞINI DÜŞÜNÜN

Çocuk ve yetişkinlerin sağlığı için hayati bir öneme sahip olan halıların en az 6 ayda bir yıkanması gerekiyor.

Halı temizliği hijyen bakımından oldukça önemli bir konu. Hergün üzerinde çocuklarımızın oynadığı halılar yeterince temizlenmezse, çeşitli hastalıklara da yol açabiliyor.

Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Plastik ve Ambalaj Firması Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Plastik ve Ambalaj Firması

Ensa Halı Yıkama, değerli halıları da büyük bir ustalıkla temizlediklerini, bu konuda halı sahiplerinin en ufak tereddütlerinin bile olmaması gerektiğinin altını önemle çizdi.

Editör: TE Bilişim