Avrasya Gösteri Merkezinde gerçekleşen Avrasya Temizlik ve Bakım Fuarı, bugün başladı.



10:30’da başlayan etkinliğin açılış konuşmasını Tesis Yönetim Derneği Başkanı İbrahim Bozan yaptı.



Bozan’dan sonra söz alan Temsiad Başkanı Kutlu Biçer, “Uluslararası standartlarda yerli ve yabancı misafirlerin katılımlarının olduğu bir fuar düzenlemek bizim hedeflerimizden biriydi. Böyle bir fuarın bugün gerçekleştiğini görmek çok güzel. Katılım gösteren herkese çok teşekkür ederim” dedi.



Biçer’in ardından söz alan Issa Emea Direktörü Tony D’Andreo, “Covid salgını bizlere sağlık ve temizliğin ne kadar önemli olduğunu öğretti. Bugün burada bulunduğumuz fuarın konusu geleceğin en önemli konularından biri olacaktır. Önümüzdeki 30 yıl boyunca çok fazla yeni yer inşa edilecek bizlere de temizlenecek bir sürü yeni alanlar çıkacak. Bunlar iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

Fuarlardan alınması gereken bilgilerin altını çizen D’Andreo, “Bilgi paylaşımı, etkili iletişim ve hatta rakiplerin neler yaptığını görmek adına fuarlar çok önemli. Kendimize fuarlarda en etkili nasıl faydalanabiliriz diye sormalıyız” dedi.


Yazar Kasalarınızı Düzenlemeyi Unutmayın! Yazar Kasalarınızı Düzenlemeyi Unutmayın!

İstanbul Sağlık İl Müdürü Kemal Memişoğlu tüm katılımcıları selamladıktan sonra “İl sağlık müdürü olarak burada konuşuyor olmam temizlik sektörünün ne kadar önemli bir konumda olduğunu gösteriyor. Ayrıca sizler gibi profesyonel çalışan firma temsilcileri ile bir araya gelmek bizler içinde çok önemli. Bu konferansı ve fuarı düzenleyenlere vakit ayırarak gelip bizleri dinleyen katılımcılara çok teşekkür ederim” dedi.



Marhalfed Başkanı Bahattin Ersönmez, “PHTYD’nin ilk toplantılarında standlar açarak, broşür dağıtılırdı. O toplantılardan böyle güzel uluslararası fuarların gerçekleştiği seviyelere gelmek bizleri çok duygulandırıyor. Böyle uluslararası standartlarda fuarların sektörümüze çok güzel katkıları vardır. Vakti olan tüm meslektaşlarımızı fuarı ziyaret etmeye davet ediyorum” dedi.



Fuar 4 gün boyunca devam edecek.



Editör: TE Bilişim