Avrasya Gösteri Merkezinde gerçekleşen Avrasya Temizlik ve Bakım Fuarında bugün 3. Gün.

Fuar tüm hızıyla devam ederken derneklerde ziyaretlerini gerçekleştirdiler.


MARHALFED, İŞHAYFED, PHTYD, İSHAYDER, BUHTED, MÜHİAD SPHTYD ve HALSİAD üyeleriyle beraber ziyaret gerçekleştiren STK’lar arasında.

Fuarı ilk gün ziyaret eden Marhalfed Başkanı Bahattin Ersönmez, “Sektörün bugünlere geldiğini görmek, ülke çapında böyle güzel organizasyonları görmek bizleri hem duygulandırıyor, hem gururlandırıyor dedi. Bu tarz fuarları mutlaka vakit ayırarak ziyaret etmeli ve kendimize    “bundan nasıl istifade edebilirim, kendimi nasıl geliştirebilirim?” diye sormalıyız” dedi.



Döviz Kurundaki Artış Halı Yıkama Sektörünü Nasıl Etkiledi? Döviz Kurundaki Artış Halı Yıkama Sektörünü Nasıl Etkiledi?

İstanbul Kuru Temizlemeciler ve Halı Yıkamacılar Odası Başkanı Nihat Kulaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri


İŞHAYFED Başkanı Yakup Osmanşahin 15 gün önce kurulan federasyonlarının ilk genel kurul toplantısını da fuar vesilesiyle yaptıklarını belirterek, “Bizler içinde yeni bir heyecan başladı. Federasyon olarak ilk resmi ziyaretimizi de bu fuara yapmış olduk. Sektörde omuz omuza çalıştığımız arkadaşlarımızla burada olmak bizler için onur” dedi.



Fuara dernek üyeleri ile katılan MÜHİAD Başkanı Yusuf Çelik, “Sektörde gerçekleşen bu tarz oluşumları ziyaret etmeli, yeniliklerden haberdar olmalıyız. Teknolojik gelişmeleri takip ederken aynı zamanda bu vesile ile dostlarımızla bir araya gelmek paha biçilemez” dedi.



Sakarya'dan Sakarya Profesyonel Halı Temizleyicileri ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Hira ve Dernek üyeleride tüm standları ziyaret etiler.


Sivas’tan dernek üyeleriyle beraber katılım sağlayan HALSİAD Başkanı Erol Şanlı, “Böyle organizasyonların sektöre katkıları çok büyük. Biz de meslektaşlarımızla istifade etmek adına buradayız. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.



İshayder Başkanı Hüseyin Gül ve Yönetim Kurulu üyeleri 


Editör: TE Bilişim