Önce Sağlık!

Önce sağlık temennisine dikkat çeken PHTYD Başkanı Abdullah Baykal, “Covit salgını nedeniyle, halı yıkama iş yerleri de tam kapanma uygulamasından nasibini aldı.

Hepimiz Olumsuz Etkilendik.

Meslektaşlarımızı olumsuz etkileyen bu durum, sektörümüzün iş yoğunluğunun başlayacağı bu günlere denk gelmesi hepimizi olumsuz etkiledi.

Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Plastik ve Ambalaj Firması Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Plastik ve Ambalaj Firması

Hayal Kırıklığı Yaşadık.

Kış mevsiminden çıktığımız ve tamda bayram önü, geçmiş ayların biriken giderlerini karşılamayı beklerken iş yerlerimizin 17 gün kapanması hepimizi hayal kırıklığına uğratmıştır.

İkili Temaslarda Derdimize Çare Olmadı.

Sektörümüzdeki dağınıklık, birlik beraberliğin sağlanamaması yüzünden dertlerimizi ve taleplerimizi yetkililere iletmede yetersiz kaldık. Ankara Oda başkanımızın ikili temasları da derdimize çare olamadı.

Sektörde tek ses ve tek güç olamamanın bedelini ödüyoruz. Bu tür olumsuzluklar, herkesi düşünmeye ve sorumluluklarını yerine getirmeleri için ikaz niteliğindedir.

Önce Sağlık. Yine Sağlık.

Her şeye rağmen, önceliğimizin sağlık olduğunu unutmadan, ödenen bedellerin karşılığını görmeyi temenni ediyorum.

Dünyayı etkileyen Covit salgınının biran önce ülkemizi terk ettiği günlere kavuşmak dileğiyle, bu yaz sezonunun bütün meslektaşlarıma hayırlı ve bol bereketli geçmesini diler, saygılar sunarım” dedi.

Editör: TE Bilişim