Mart ayında yapılması planlanan ödül töreni Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketi sonrası 2 Aralık 2023 tarihine ertelenmişti.

2 Aralık, İstanbul

2 Aralık Cumartesi günü, Aşık Veysel Sahnesinde gerçekleşecek tören için heyecanlı olduklarını belirten Halı Haber Genel Yayın Yönetmeni Özge Koç Ağur, “2023 yılının ilk çeyreğinde Kahramanmaraş depreminden 1 ay sonra daha acılarımız çok taze iken böyle bir etkinliği gerçekleştiremeyeceğimiz için 2 Aralık tarihine ertelemiştik. 2023 senesinin ödüllerini Aşık Veysel Sahnesinde sahiplerine teslim edeceğiz” dedi.

We-Are-Hiring-Delivery-Driver-Social-Media

11.673 Kişi Oy Kullanıyor!

Anket’in gördüğü ilgi karşısında şaşırdığını söyleyen Koç Ağur, “Toplamda 11.673 kişinin oy kullanması beni çok şaşırttı! Bu kadar yoğun bir ilgi ile karşılaşacağımızı inanın ben de beklemiyordum. Sektör adına böyle bir ilgi görmek gurur verici” dedi.  

“Bu sene yarışma olmayacak!”

Bu sene yeni bir oylama açılmayacağını söyleyen Halı Haber Genel Yayın Yönetmeni Özge Koç Ağur, “Başta ben de kararsız kaldım. Yeni bir oylama açıp ilk anketin oylarını da ekleyerek ilerleyelim diye düşündüm. Sonra ekip arkadaşlarımızla yeniden istişare edince haksızlık ve kaosu önleyebilmek adına geçen senenin ödüllerini sahiplerine teslim etmeye karar verdik” dedi.

Siz Değerli Sektör Emekçileri, sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Katılım durumunu mutlaka davetiyedeki telefon numarasına bildiriniz. 

Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Yazar Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Yazar

Editör: Selma Özge KOÇ AĞUR