Efeler’de bulunan halı yıkama işletmeleri, Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe moral vermek amacıyla Türk bayrakları ile süsledikleri araçlarıyla konvoy yaptı.

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik yürütülen harekata destek olmak isteyen Aydın Temizlik Hizmetleri ve Halı Yıkamacıları Yardımlaşma Derneği üyeleri, araçlarıyla Kadıköy Mahallesi’nde biraraya geldi.

Grup adına açıklama yapan Aydın Temizlik Hizmetleri ve Halı Yıkamacıları Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Kaçmaz, ‘Zeytin Dalı’ harekatına destek için bir araya geldikleri ifade etti.

“HALI YIKAMACILAR OLARAK MEHMETÇİĞİMİZİN YANINDAYIZ”

Genç Halı Yıkamacı, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti! Genç Halı Yıkamacı, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!

Türk askerine destek vermek amacıyla konvoy düzenleyeceklerini kaydeden Mustafa Kaçmaz, 'Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan 18 Mart Çanakkale zaferinin yıl dönümünü kutlamanın sevincini ve üzerinde huzurla yaşadığımız kutsal vatanımız için canlarını feda etmiş şehitlerimizin gününün onurunu yaşamaktayız. Bizler vatanı ve milleti için canını ortaya koyan bu insanları iyi tanımalıyız. Şehitlerimize ve geçmişimize sahip çıkalım. Herkes iyi bilmelidir ki aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladıkları ve bizlere emanet ettikleri kutsal vatan toprakları bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Türk Milleti tarafından kutsal emanet olarak korunacaktır. Türkiye Halı Yıkamacılar Federasyonunu ve Aydın Temizlik Hizmetleri ve Halı Yıkamacıları Yardımlaşma Derneği olarak Afrin’de TSK’mızca sürdürülen ‘Zeytin Dalı’ harekatına desteğimizi bildiriyoruz. Mehmetçiğimizin yanındayız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum” dedi.

Halı yıkamacı ve temizlik hizmetleri veren yaklaşık 20 firmanın katıldığı ‘Zeytin Dalı’ harekatı destek açıklamasına Aydın eski Belediye Başkanı Hüseyin Aksu’da destek verdi. Basın açıklamasının ardından araçlarına binen gurup üyeleri Kadıköy Mahallesi çıkışına kadar konvoy yaptı.

Türkiye Halı Yıkamacılar Federasyonunun, ülke genelinde konvoy düzenleyeceği bildirildi. (HAKAN AKIN)

 

 

Editör: TE Bilişim