Yaşadığımız zorlu süreç dostu düşmanı ayırt etmemizi sağladı diyen PHTYD Kurucu Başkanı Azem Kökez,

“Şu yaşadığımız pandemi dolayısıyla kapanma evresinde başta İstanbul Oda’sı, Antalya Ticaret Oda’sı, Ankara, Bursa ve Konya Oda’ları; buna ek olarak başta PHTYD ve diğer paydaşlarımızla çok mu çok efor sarf edildi.

Elini Taşın Altına Koyanları Tebrik Ediyorum.

Bu bağlamda elini taşın altına koyan bütün meslektaşlarımızı tebrik ediyorum. Gelinen noktada belki hedefe ulaşamadık ama çoğu illerde tenzih ederek söylüyorum maalesef bazı meslektaşlarımız vizyonlarını, misyonlarını, karakter yapılarını analiz ederek; kimlerle yola devam edileceğini, bunlarla ilgili yasaları nasıl işleme koyacağımızı bizlere göstermiş oldu.

Bizde NOT Ettik.

Nihat Bey’in dediği gibi etik davranmayan bu kişileri bizde not ettik!

Bununla ilgili işlemleri reatiliye geçirmek sünnet değil, farz oldu!

Suçlu Duruma Düşeceğimizi Öngörmemiştik.

Bu sektörde etik davranış gösterenlerin hak, adalet ve yasalar çerçevesinde suçlu duruma düşeceğini hiç birimiz ön görmemişti.

Şu mısra aklıma geldi: “Acınma, acınacak konuma düşersin.” Gelin, vazgeçelim bu sevdadan. Acımak güzel amma acınmaksa felaket.

Kadir kıymet bilene sarılıyorsan, candan vurulmazsın.

İnsanlar çok değişti, güven kalktı ortadan. Aldanmayasın sakın tatlı dil güler yüze, öyle darbe yersin ki koparırlar hayattan. Nefret edersin sonra yardımdan, acımaktan.

Kimden Darbe Yediysem, Hepsi Can Dediklerim.

Böyle düşünmek bile bana zor geliyor. Kimden darbe yediysem, hepsi can dediklerim.

Çok uğraştım, beyhude bu gerçek değişmiyor. Keserin ağzı içte, hiç dışarı dönmüyor. Bu dalgalı hayatta gemini batırmadan ayaktaysan, kendine asla zarar getirme. Menzile varıyorsan, sensin en iyi kaptan.

Düşene vur demem ha, ben korkarım Allah’tan.

Güler yüz, tatlı dille başına iş açarlar; acımazlar, satarlar seni bit pazarında. Sonra terk eder seni düşünmeden, kaçarlar. Kasıtlı öldürürler ve arkandan ağlarlar.

Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Plastik ve Ambalaj Firması Yılın Enleri Yarışmasında En İyi 3 Plastik ve Ambalaj Firması

İşte bizim sektörümüzde, yaşadığımız güncel sorunlarımız bu!

Bu Sektöre Sevdalıyım.

Ben yine de sorumluluğumun bilincindeyim. Bu sektöre sevdalıyım” dedi.

Editör: TE Bilişim